Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

maandag 28 november 2011

Hoe gaat het


Maandag 21 November 2011: hoe gaat het

Wat is er allemaal gebeurd nadat ik vrijdag 4 november een leverpunctie heb gehad.
Zaterdags zijn mijn moeder en mijn zus bij me schoon komen maken. ' S avonds ben ik met mij zus en zwager naar het glow festival in Eindhoven geweest. We hadden wel een rolstoel geregeld, want het was veel lopen. Ik was bij thuiskomst goed moe, maar het was wel heel leuk en mooi om te zien.
Maandag 7 november ben ik bij de tandarts geweest voor mijn 2e wortelkanaal behandeling. Hiervan was ik minder beroerd dan een paar weken geleden bij de eerste.
Zaterdag 12 november ben ik de feestavond van mijn atletiek vereniging geweest. Ik zou maar eventjes gaan, maar ben toch tot het einde gebleven. Het was erg gezellig en heel de avond kwamen mensen bij me zitten om te vragen hoe het ging
Zondags naar de rijen geweest naar ma. Om daar samen met mijn broer, schoonzus en de kindjes naar de intocht van sinterklaas te gaan.
Dinsdag 15 november laatste gesprek gehad op het werk. Omdat ik nu via het UWV betaald krijg en er voorlopig geen herstel van mij in zicht is op korte termijn. Is ALDI niet verplicht mijn langer in dienst te houden. Omdat er nog een opzegtermijn is loopt mijn contract op 1-2-2012 af.
Zondag 20-11-2011 ben ik samen met mijn zus naar ma geweest, want daar was mijn broer en schoonzus met de kindjes. We zijn lekker naar het bos geweest. Hebben eerst wat gegeten in een pannenkoekhuis. En ze hadden ook glutenvrije pannenkoek. Dus heb ik ook wat gegeten. Na het eten lekker in het bos gewandeld.
Gisteravond op tijd naar bed gegaan was toch wel moe, maar echt geslapen heb ik niet heb behoorlijk last van mijn buik gehad. Om 2:00uur was het behoorlijk heftig. Ik dacht als dit niet minder wordt dan gaat het weer mis. Om 3:00uur extra pijnstilling genomen. En daarna een beetje geslapen. Vanochtend om 9:30uur uit bed gekomen en wat thee gedronken, maar daarna toch weer terug naar bed en tot 14:00uur geslapen. Het gaat nu weer iets beter, maar voel mijn buik nog goed. Hopen dat het morgen beter gaat.


Maandag 28 November 2011: Uitslag en Controle MDL-Arts
Vandaag bij de mdl-arts geweest voor controle en i.v.m. de uitslag van de leverpunctie.
Het goede nieuws is dat er niks mis is met de lever, maar aan de andere kant weten we nog steeds niet wat de oorzaak is.
Mijn arts zit er behoorlijk mee dat er nog steeds geen oorzaak is gevonden voor mijn klachten. Ik ben binnenste en buiten gekeerd en wat nog meer, maar zonder dat we verder zijn gekomen.                   
Men kan nog een andere academisch ziekenhuis benaderen, maar uiteindelijk hebben we besloten dat mijn arts een brief schrijft naar prof Bruno ( nederlands top specialist op het gebied van de alvleesklier) van het Erasmus om te vragen of hij me nog een keer wil oproepen voor consult met hem. Deze prof heeft bij mij ook de endo-echo gedaan in juli. Het is nu wachten op die oproep.
Ook is er vandaag nog bloed geprikt. Over 2 maanden moet ik terug komen voor controle en 1 week van te voren bloed laten prikken.

Morgen gaat men beginnen met het verbouwen van mijn badkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten