Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 5 september 2012

Update en Erasmus


Dinsdag 4 September 2012: Update

Donderdag 30 augustus: Vannacht goed geslapen. Verder vandaag even bij Ma geweest en boodschappen gedaan.

Vrijdag 31 Augustus 2012: Vandaag rustig aangedaan. Voelde me niet echt geweldig.

Zaterdag 1 September: Goed geslapen vannacht. Vandaag naar dongen geweest. Om daar bij het WAT weekend van A.V. Spiridon en Atledo te kijken. Dit was i.v.m. 30 jarig bestaan van Atledo. Vanavond ben ik naar cafe de publieke werken geweest. Daar was een feestje i.v.m. 25 jarig huwelijksfeest van een neef van me.

Zondag 2 September: Vandaag wat achter de computer gezeten. Verder niet veel gedaan, was erg moe van gister.

Maandag 3 September: Vandaag wat boodschappen gedaan en nog wat dingen achter de computer afgehandeld.

Dinsdag 4 September: Niet echt geweldig geslapen, had gisteravond al wat meer last van mijn buik en dus vannacht ook. Vanmorgen wat thee gedronken en daarna toch terug naar bed gegaan tot 12:00uur. Vanmiddag een rondje gefietst. Vanavond op tijd naar bed. Morgen gesprek in het Erasmus.


Woensdag 5 September 2012: Gesprek MDL-Arts Erasmus MC

Vannacht goed geslapen. Me vanochtend weer eens keer gewogen:62,8kg. Echt meer gewicht komt er niet bij. Het is zelfs 1 kilo minder dan 3 weken geleden bij mijn MDL-Arts in het Amphia.

Om 10:30uur ben ik lekker op de fiets naar de psycholoog geweest. Weer een goed gesprek gehad. Rond 12:00uur was ik weer thuis. Rond 12;:30uur ben ik Ma wisten ophalen en zijn we richting Rotterdam naar het Erasmus MC gereden. Om 13:45uur zaten we in de wachtruimte bij de mdl-poli. Iets over 14:00uur werden we binnen geroepen.

We wisten natuurlijk al dat het niet gelukt was. Tijdens het onderzoek vorige week is duidelijk geworden dat ik geen pancreas devisum ( afwijking alvleesklier) heb. Mijn extra afvoergang is niet helemaal ontwikkeld, zoals bij een pancreas devisum. En Prof Bruno heeft tijdens dit onderzoek alles uit de kast gehaald wat mogelijk was. Ze hebben deze week nog overleg gehad met de pancreas groep, alle onderzoeken en uitslagen nog eens bekeken. Maar men ziet geen afwijking aan de alvleesklier. Als me bv een ontsteking zag, dan kan men nog wat weefsel van de alvleesklier weghalen. En ook de lever ziet er gewoon uit. Het blijft allemaal een raadsel dat mijn bloedwaarde van de alvleesklier en lever elke keer omhoog gaan. De MDL-Arts wil mij nog wel een keer bespreken in het overleg met de pancreas groep, maar verwacht hier weinig van. Het komt er op neer dat ze hier in het Erasmus MC voorlopig niks meer kunnen doen voor mij. Dit komt even hard aan en heb het behoorlijk moeilijk. Hij zegt wel als ze iets bedenken van dat kunnen we nog doen of dat kan het zijn dan hoor ik dat. Hij kan me nog wel door sturen naar het AZM ( Academisch ziekenhuis Maastricht). Hier zijn ze gespecialiseerd in aspecifieke buikpijn ( onverklaarbare buikpijn). Ik zal dan

waarschijnlijk een week worden opgenomen en ze gaan dan onderzoeken en testen doen. IK zo iets van nee heb je, ja kun je krijgen. Dus ik zeg doen. Hij zal het azm informeren en ik zal dan een oproep krijgen. Over een paar weken belt de MDL-Arts nog op. Het is dus nu afwachten op een oproep.

Hierna loop ik toch wel behoorlijk teleurstellend naar de auto. Onderweg drinken we nog ergens een bakje thee. Ook heb ik het met Ma over van als hier niks uitkomt dan ga ik eens kijken of ik naar Belgie kan bv Leuven. Want ik geef nog niet op.

Bij Ma thuis drinken we nog wat en na het eten ga ik naar huis. Bij ma nog haar koffer meegenomen, zodat ik voor de vakantie alles in een koffer kan doen.

Rond 19:30uur nog op fiets bij het huis van mijn zus en zwager geweest om voor de post,plantjes en vogeltjes te zorgen.

Hopen dat ik kan slapen vannacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten