Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

maandag 10 juni 2019

Oppasweekend, pretparken en dagjes weg. Even lekker genieten.

Vrijdag 24 Mei 2019: Op naar Venlo
In de ochtend nog een was gedraaid en de spullen ingepakt. Rond 12:00 uur mijn zus opgehaald en op Naar Velden. Wat file onderweg. In Velden onze spullen binnen gezet in het huis van mijn broer.
En even genieten van de rust. Rond 14:45 uur naar Venlo gereden om de kids op te halen uit school. Daarna naar Streekwinkel Het Vorst in Velden. Hadden weer cadeau kaart gekregen.
Toen naar het huis van mijn broer. En daar meteen te voet boodschappen wisten doen. OP tijd en makkelijk gegeten. Na het eten Tano weg gebracht naar zwembad in Duitsland voor zwemmen met de scouting. Terug gezellig met Kami wat  buiten dingen gedaan zoals basketbal en nog spelletje binnen. Rond 20:55 uur weer naar het zwembad gereden om Tano op te halen. Thuis rond 21:30 uur de kids naar bed. Rond 23:00 uur zijn we zelf gaan slapen.

Zaterdag 25 Mei 2019: Toverland
Rond 07:30 eruit. Rond 09:30 uur naar Toverland vertrokken.
WE zijn als eerste naar de achtbaan Fenix. Waar we als eerste aankwamen en dus zaten Kami en ik voorin. Hierna Mijn zus met Kami. En ik met Tano buiten wachten. Daarna met ze allen in






Dwervelwind. Daarna ik en Kami in de Booster Bike. Hierna met ze allen Troy, Djengu River. Verder nog veel meer gedaan. Het was heerlijk weer en de drukte viel erg mee. Tussendoor wat gedronken en ijsje op. DE kids in speeltuinen gespeeld. Sommige attractie nog een keer gedaan of zelfs nog meer.
Rond 18:00 uur vertrokken en naar Jagersrust in Velden gereden om pannenkoeken te eten.
Wat een heerlijke dag.

Zondag 26 Mei 2019: 112 On Wheels Venlo
Vanochtend rustig aan. meteen de spullen alvast in de auto. Rond 10:00 uur bij de bakker wat lekkers gehaald. Dan krijgen we bericht dat ze pas rond 15uur er zijn. ER is vandaag 112 on wheels. Dus





spullen gedeeltelijk  uit de auto en op naar 112 On Wheels. Was erg leuk. Er was van alles te zien wat met 112 te maken had. Maar ook veel uit het buitenland. Prachtige oude voertuigen. Kami en Tano hadden het ook naar hun zin. Rond 13:00 uur weer terug gereden en thuis wat gegeten. Verder nog wat spelletjes gedaan. Rond 15:30 uur waren mijn broer en schoonzus thuis. Nog even gekletst en toen naar huis.
Was rond 18:15 uur thuis. Was een heerlijk weekend. Erg van genoten. Had de kids nog niet veel gezien dit jaar.  Tano en Kami bedankt voor het gezellige weekend.



Vrijdag 31 Mei 2019: Rustig aan.
Afgelopen dagen lekker rustig aan gedaan.  Wat wassen gedraaid, boodschappen gedaan. En verder veel rusten. Moet echt bijkomen van het weekend, maar dat maakt niet uit.

Zaterdag 1 Juni 2019: Efteling
Vandaag tijd voor Pretpark 3 in korte tijd. Hoezo pretpark fan!!!
Rond 09:00 uur opgehaald door mijn maat Corne. Voor een gezellige dag. We prachtig weer gehad en ondanks de drukte was het goed te doen. In veel attracties de Single Rider wachtrij  gebruikt. Dus veel kunnen doen. Waaronder 3 keer de BOB. Op het laats nog even door het sprookjesbos




gewandeld. Rond 17:45 uur vertrokken en bij Corne gegeten. Was rond 19:30 uur thuis van een heerlijke dag.

Dinsdag 4 Juni 2019: Rustig aan en avond4daagse
De nacht na de Efteling slecht geslapen. Was ook niet lekker. Overgeven en aan de diarree. Zondags lekker rustig aan gedaan. Maandag overdag camera klaar gemaakt en verder op de bank gelegen. In de avond foto's gemaakt bij de avond4daagse in de Rijen.
Dinsdagochtend de foto's door gestuurd. Die avond ging de avond4daagse niet door. Dus alle spullen ingepakt voor een paar dagen er tussen uit.


Woensdag 5 Juni 2019: Op naar Veurne
Rond 09:00 uur was mijn maat Corne bij me. En zijn we in mijn auto vertrokken richting Belgiƫ.
Om 10:30 uur gestopt voor een bakje cappuccino en appeltaart.
Rond 12:15 waren we bij de Ijzertoren in Diksmuide. Daar eerst bij auto geluncht. En toen naar binnen. Eerst met lift naar boven toe voor een prachtig uitzicht. Daarna via de trap naar beneden. En via een tijdslijn door de eerste wereldoorlog. Indrukwekkend. Ik was al eerder bij de ijzertoren geweest. 32 jaar geleden met mijn vader tijdens onze fietsvakantie.

Rond 14:30 uur waren we eruit. Hierna naar Veurne gereden. Daar een rondwandeling gedaan. Toen naar Kasteel Beauvoorde. Daarna zijn we naar onze overnachting plek gereden. "t Moerlogie in Moeren. Een prachtige plek in de polder. Heerlijk rustig en met dieren die rond lopen.
Na het inchecken en spullen uit de auto zijn we terug gereden naar Veurne om te eten.



Eenmaal terug me aangesloten en daarna thee klaar gemaakt in de gezamenlijke keuken. En in onze kamer thee op en wat tv gekeken.







Donderdag 6 Juni 2019: Bellewaerde
Na het afsluiten en gewassen wisten ontbijten in de gezamenlijke keuken. Rond 09:20uur zijn binnendoor naar Bellewaerde gereden. We waren niet de enigste. Heel veel bussen vol met kinderen.

 
Maar het bleek achteraf erg mee te vallen. We hebben eerst alle attracties gedaan. Daarna boottocht en de dieren bezocht. Hierna Roofvogelshow en sommige attracties nog een keer. Een leuke dag gehad en prachtig

 weer. Om 17:00 uur weg gereden

























En toen naar Tyne Cot Cemetery in Passendale gegaan. Het grootste Commonwealth begraafplaats op het Europese land.  Hier liggen ruim 12.000 gesneuvelde soldaten. We waren hier in 2014 ook geweest, maar toen was het al donker.


Hier even rond gewandeld. Daarna wisten eten. En toen terug naar Moeren, maar dat ging niet helemaal lekker. Snelweg afgesloten en geen omleiding. Maar met half uur vertraging toch thuis gekomen. Daar een bakje thee op en naar het voetbal zitten kijken.

Vrijdag 7 Juni 2019: Leuven
Rond 08:00 uur wakker en daarna gewassen. Toen in gezamenlijke keuken zitten ontbijten met en eitje van de kippen die rond lopen. Hierna spullen in de auto en rond 09:45 uur op weg. Eerst het bakkerijmuseum in Veurne bezocht. Leuk klein museum met heel veel museum stukken. Daarna getankt en toen op weg richting Leuven. Iets voor  Leuven gestopt op paarkeerplaats  voor lunch en kijken voor paarkeerplaats in Leuven.

Daarna Leuven gereden. Daar rond gewandeld en ijsje op en wat gedronken.




Rond 15:15 uur vertrokken richting huis. Onderweg veel files gehad. Eerst bij Brussel en daarna bij Antwerpen. Bij grensovergang gegeten. Toen in de file.
Was rond 18:00 uur thuis. Thuis meteen alles opgeruimd en zat rond 18:30 uur moe, maar voldaan op de bank.


Het waren heerlijke dagen.












Maandag 10 Juni 2019: Rustig aan.
Afgelopen dagen rustig aan gedaan. Merk dat het toch behoorlijk in hakt. Veel op bank gelegen en veel geslapen. Maandags nog wel even naar een foto tentoonstelling geweest. Maar verder niks.
Afgelopen dagen wel last gehad van mijn knieƫn, voeten en heupen. En nu wat meer last van mijn buik.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten