Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 12 oktober 2014

Marathon Eindhoven

Zondag 12 Oktober 2014: Eindhoven
Maandag 6 oktober: Vandaag weer bij spiridon wisten helpen en 's avonds een vergadering gehad.
Dinsdag tot donderdag niks bijzonders. Rustig aangedaan. woensdagavond nog bezoek gehad. Ook mailtje gehad van de donorrun eindhoven om daar a.s zondag foto's te komen maken.
Vrijdag 10 Oktober en Zaterdag 11 oktober  weer bij spiridon wisten helpen. Zaterdag ook mijn cameratas ingepakt en alles op orde gemaakt voor morgen.
Zondag 12 Oktober. Om 6:00 uur gaat de wekker en ga er uit en ga me douchen. Nadat de voeding is verwisseld en ik alles gecontroleerd heb ga ik naar beneden. Om 7:00uur ga ik op weg naar Eindhoven. Rond 08:00 uur was ik op de parkeerplek van de TU Eindhoven. Ik loop vandaar naar het centrum  naar het gebouw van dynamo. Daar meld ik me. Hierna loop ik eerst naar het pullman hotel bij de finish. Om daar me te melden om mijn pers hesje en bandje op te halen. Daarna weer terug gelopen naar dynamo.  Daar werd het steeds drukker met donorrunners. Rond 09:15 uur was er een toespraak van de burgermeester.





Even later was er de gezamenlijk warming up.




Daarna gingen we op weg naar de start. Een mooi gezicht met 350 lopers allemaal in een roze shirt.



Na de start ben ik naar de finish gelopen om me daar in de finish fuik te melden bij de andere pers mensen zoals omroep brabant enz.



Nadat de laatste loper is gefinisht loop  ik terug naar dynamo. om me daar af te melden en nog wat na te praten.

Hierna loop ik richting de finish om daar de finish te zien van de winnaar van de marathon. Daarna lever ik in het pullman hotel mijn hesje in. Als ik naar buiten loop komt net de winnaar naar binnen. Hierna stuur ik een berichtje naar mijn zus waar ze zijn. Daarna loop ik richting het beursgebouw. Nadat mijn zus zich heeft klaar gemaakt lopen we richting de start. als ze in haar start gaat. Gaat mijn zwager wat eten. We zien elkaar naar de finish. Ik loop nog wat verder om de start te zien.


Mijn zus op weg voor haar eerste halve marathon
 
Na de start loop ik terug om naar de finish te gaan. Via een app kan ik zien waar mijn zus is. Tijdens het wachten merk ik dat ik het behoorlijk moeilijk heb. Ik liep hier in Eindhoven mijn laatste halve marathon en nu loopt mijn zus hier haar eerste. Na 2:18:54. komt mijn zus over de finish. Wat ben ik trots op haar.

Mijn zus komt over de finish

Ik loop naar het einde van de fuik om haar op te vangen. Daarna lopen we naar de plek waar we hebben afgesproken met mijn zwager. Daarna gaan we nog wat drinken. Hierna lopen we naar onze auto's.  Ik ben blij dat ik weer thuis ben. Om 21:00 uur duik ik moe maar voldaan mijn bed in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten