Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 12 oktober 2016

Afgelopen week: TPV Patientendag en Longarts

Dinsdag 4 Oktober 2016: 1e Dag Breda Photo
Vandaag uitgekozen om voor de eerste keer naar Breda photo te gaan.












Ben rond 10:30 uur op de fiets naar de stad gereden. Daar de fiets in de fietsenstalling gezet en naar de stadsgalerij gelopen om daar mijn Passe-partout op te halen.










Hierna begonnen met de foto's op het Chassepark te bekijken. rond 12:00 uur naar de opstap plaats gelopen van het bootje naar de Belcrum.
Daar het bootje genomen.









 Bij de Belcrum de foto's bij Belcrum Beach en stek gekeken. Daarna bij ellectron binnen geweest. ( was een film) Daar terwijl uitgerust en wat gedronken.
Hierna via de speelhuislaan en via het Station naar de Willemstraat gelopen om daar de foto's te bekijken.







Hierna door het Valkenberg gelopen en wat foto's gemaakt en daarna op het Begijnhof wat foto's gemaakt.
Daarna even een stukje door de stad gelopen en vanuit daar naar de binnenplaats van het Breda's Museum.  Hierna verder gegaan met het foto's bekijken op het Chasse Park.
Rond 15:45 uur weer naar de fietsenstalling gelopen en naar huis gegaan.
Ben nu goed moe. De rest komt een andere dag wel.

Vrijdag 7 Oktober 2016: Rustig aan, bloed prikken
Woensdag lekker rustig aan gedaan. Had de nacht niet zo goed geslapen. Nog wel een was gedraaid. Verder veel op de bank gelegen.
Donderdagochtend rustig aan gedaan. Vannacht wel iets beter geslapen. Rond 14:30 uur op de fiets naar het ziekenhuis geweest om bloed te laten prikken. Hierna bij vrienden op bezoek geweest.
Was rond 17:45 uur weer thuis.
Thuis wat soep op. Hierna alvast de voeding klaar gemaakt. Rond 19:45 uur weg gegaan. Eerst langs het huis van mijn zus en zwager om de plantjes water te geven en de post op te ruimen ( ze zijn op vakantie). Hierna naar a.v. Spiridon gereden voor een vergadering.
Was rond 22:30 uur weer thuis. Daar meteen alles klaar gemaakt , voeding aangesloten en bloedverdunner in gespoten. Hierna naar bed.
Vrijdag rustig aangedaan, want heb morgen lange dag te gaan.

Zaterdag 8 Oktober 2016: TPV Patiëntendag en vrijwilligers bedankmiddag/avond Spiridon.
Nieuwe rugzak ( is stuk kleiner)
Rond 08:00 uur er uit gekomen en om 09:30 uur met de auto op weg gegaan naar het Radboudumc in Nijmegen. Omdat de snelweg net voorbij Waalwijk richting Den Bosch is afgesloten rij ik via Tilburg.
Halverwege even gestopt.
Was rond 10:40 uur bij het Radboudumc.
In de hal stond iemand van het TPV team om ons op te vangen en de weg nar het oude restaurant te wijzen. Daar eerst een bakje koffie genomen en plaats genomen aan een tafel waar iemand zat die ik al kende.
Trolley voor rugzak




Daarna waren er verschillende sprekers. Die vertelde over bv het onderzoek om sneller infectie op te sporen, over mantelzorg, over de PAR ( patiënten advies raad) en over de nieuwe pomp.
Nieuwe pomp
Tussendoor waren er acteurs die een voorstel gaven over het onderwerp. Was erg leuk.
Na de sprekers was er tijd voor de lunch en om nog wat samen te praten en de nieuwe pomp te bekijken.









Rond 14:30 uur weer weg gegaan en naar av Spiridon gereden. Was daar rond 15:40 uur. Daar me eerst omgekleed ( sportkleding aangedaan).
Rond 16:00 uur zijn we gestart in verschillende teams met 5 verschillende spellen. Van boogschieten tot vuur maken. Was erg leuk. Daarna was het tijd voor een diner en gezellig samen zijn. Het eten was lekker, maar had er in de nacht wel last van.
Rond 02:30 uur naar huis gegaan. Een lange maar geweldige dag.









Zondag 9 Oktober 2016: Rustig aan en De Faam
Eerst lekker uit geslapen. Voeding liep toch wat langer door. In de middag rond 15:00 uur op de fiets naar de Breda Photo binnen locatie Faam geweest. Daar ongeveer een uur rond gelopen. Was de moeite waard. Rond 16:10 uur was ik weer thuis. Rond 17:00 uur zijn de ouders van een mede TPV patiënt even wat komen op halen. 's Avonds lekker rustig aan en ben op tijd naar bed gegaan.











Maandag 10 Oktober 2016: Longarts
's Morgens lekker rustig aan gedaan. Wel een was gedraaid. Rond 14:00 uur te voet naar de huisarts geweest om de griepprik te halen.
En rond 15:00 uur met de fiets naar het ziekenhuis geweest voor controle Longarts.  Was daar om 15:20 uur . Me eerst bij de balie van de poli gemeld. Daarna plaats genomen in de wachtkamer. Hij liep al erg uit.
Rond 16:15 uur was ik aan de beurt. Een goed gesprek gehad. Hij heeft de lab uitslag bekeken. De Eosinofielen ( bepaalde witte bloed cellen) zijn nog steeds zeer  verhoogd. Ook de crp (ontstekingswaarde ) isiets verhoogd, maar dat kan passen bij mij alvleesklier probleem. Ook is de Immunoglobuline verhoogd, maar dit kan goed bij mijn astma passen. Een deel van de verhoogde witte bloed cellen zal ook van de astma zijn, maar dat is maar een klein gedeelte.
Voorlopig doorgaan met mijn pufjes en over half jaar controle met longfoto en longfunctietest. Als ik meer last krijg of er verandert wat dan meteen bellen.
Hierna meteen langs de interne/hematologie gelopen, omdat ik nog niks gehoord heb, maar moet op langedijk zijn, want daar zit zijn assistente. Morgen maar eens bellen..
Daarna naar huis gefietst. Verder rustig aan.

Dinsdag 11 Oktober 2016: niks bijzonder
Rustig aan gedaan vandaag. Wel een was gedraaid en wat achter de computer gedaan. Verder rustig aan. Ben niet helemaal lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten