Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

donderdag 6 oktober 2016

Efteling en MDL-Arts

Vrijdag 30 September 2016: Dagje Efteling
Gisterochtend met de foto's van villa pardoes bezig geweest. Rond 14:00 uur naar het ziekenhuis geweest om bloed te laten prikken. Daarna nog op bezoek geweest bij vrienden.

Vandaag rond 07:30 uur er uit gekomen. Me afgekoppeld, gewassen en aan gekleed. Daarna een bakje thee gedronken en rugzak klaar gemaakt. Rond 09:15 uur opgehaald door mijn maat en op naar Kaatsheuvel. En dit keer niet villa pardoes, maar een dagje Efteling.
rond 09:45 uur zijn we er en lopen meteen naar binnen en door naar de Baron1898.
het is nog niet druk en we zitten er zo in.



Hierna De Vliegende Hollander, Joris en de draak ( 2x), de Python en het schip. We hoeven nergens lang te wachten. Daarna de Pagode, Vogel Rok en Carnaval Festival.
Het is tot nu toe overal ongeveer 5 minuten wachttijd. Hierna zijn we door het Volk van Laaf gelopen. En daarna hebben we Villa Volta en Droomvlucht gedaan.
Omdat we al veel hebben gedaan en het lang geleden is. Besluiten we het treintje te pakken. Was weer keer leuk om te doen. En leuk om Villa Pardoes van de andere kant te zien. In het treintje meteen geluncht.




Daarna langs de Stoomcarrousel en Diorama gelopen. En hierna zijn we door het sprookjesbos gelopen om het nieuwe sprookje Pinokkio te bewonderen.
Hierna het spookslot, Pirana , de Bob en Fata Morgana gedaan.
Toen PandaDroom. Na PandaDroom lekker een bakje gedaan.
Daarna hebben we voor de tweede keer de Baron 1898, Python, Joris en de draak (2x) en Halve Maen. We wouden ook nog de vliegende Hollander doen, maar die was al dicht.
We hebben een prachtige dag gehad met mooi weer en heerlijk rustig. We hebben het langst moeten wachten bij de bob ( 15min) en 2e keer de Baron 1898 ( 15min). Verder was het ongeveer 5 min en soms konden we er meteen in.
Hierna in Breda wisten eten.
Bij thuiskomst rond 19:30 uur meteen de voeding klaar gemaakt en me omgekleed en 's avonds rond 20:45 uur naar de fanclubavond van wc experience geweest. Was erg gezellig.

Zaterdag 1 Oktober 2016: Nieuw Vrijwilligers werk
Lekker tot 10:00 uur uitgeslapen. Rond 12:00 uur vertrokken richting Westerhoven. Was daar rond 13:00 uur voor een kennismaking bijeenkomst van het promotieteam voor stichting Make a Memory.
Rond 15:00 uur was het afgelopen. En heb nieuw vrijwilligers werk. Daarna via België terug gereden om te tanken.

Was rond 16:15 uur thuis. Daar meteen de voeding klaar genaakt en me aangesloten. Rond 19:00 uur bij mijn zus bezoek geweest. Was rond 21:00 uur weer thuis en ben daarna vrij snel naar bed gegaan.

Zondag 2 Oktober 2016: Singelloop
Rond 04:30 uur gaat de wekker. Me afgekoppeld, gewassen en aangekleed. Daarna bakje thee gedronken en rugzak ingepakt. Rond 05:20 uur te voet naar de stad gelopen. Het was daar in een café verzamelen. Na een bakje koffie zijn we met de opbouwploeg van het loperskwartier naar het kasteelplein gegaan en daar begonnen met opbouwen.

Rond 09:00 uur lunchpakket en kleding opgehaald.
Om 11:00 uur was de eerste start. Tijdens de lopen geholpen bij het water uitdelen, tussendoor afval opruimen, vegen enz. Nadat alles was afgelopen begonnen met afbreken.
En Daarna in het stadskantoor wisten eten. Rond 21:00 uur naar huis gelopen. Me daar meteen aangesloten en gaan slapen. Wat ben ik moe, maar was erg leuk om mee te helpen.

Maandag 3 Oktober 2016: MDL-Arts
Tot 10:00 uur uitgeslapen.
Rond 11:00 uur verder gegaan met de foto's van villa pardoes en door gestuurd naar villa pardoes en naar de tv ploeg.


Rond 14:00 uur naar het ziekenhuis gegaan. Me daar bij de balie van de mdl poli gemeld. Werd rond 15:00 uur binnen geroepen. Mdl- arts vroeg eerst hoe mijn vakantie was. Verteld dat het erg leuk was, maar wel erg vermoeiend. De witte bloed cellen zijn nog steeds extreem verhoogd, ze zijn zelfs wat hoger. Ook doet er nu een andere bloedwaarde mee. Deze geeft aan dat er een allergische reactie is. Hij heeft nog naar mijn longen geluisterd. Ben gewogen en we hebben het nog gehad over hoe het verder gaat. Moet over 3 maanden terug komen en moet vandaag meteen een longfoto maken, zodat de longarts die volgende week heeft.
Was rond 15:25 uur klaar. Meteen bij de balie langs geweest. Lab formulier gehad. Afspraak krijg ik thuis gestuurd. Daarna meteen naar de röntgen gegaan. Was daar rond 15:35 uur. Me gemeld en plaats genomen in de wachtruimte. Ik was redelijk snel aan de beurt. Zat rond 15:50 uur weer op de fiets naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten