Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zaterdag 5 november 2016

Uitslag Beenmergpunctie

Dinsdag 1 November 2016: Uitslag beenmergpunctie
Rond 08:00 uur er uit gekomen. Redelijk geslapen vannacht.
Rond 10:15 uur met de auto mijn zus opgehaald en toen op naar het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk. Daar in de wijk de auto geparkeerd en te voet naar het ziekenhuis.
Me rond 10:35 uur bij de balie van de poli Interne/hematologie/oncologie gemeld. Werd even gewogen en mijn lengte opgemeten. Nou gewicht is goed en ben niet gekrompen.
Daarna plaats genomen in de wachtkamer. Het is goed druk.
Rond 11:25 uur worden we binnen geroepen.
Hij begint meteen te vertellen dat de verhoogde eosinofiele goedaardig zijn en niet kwaadaardig. Er is dus geen sprake van een bloedziekte. Waar men wel van uit ging. Hij legde alles goed uit.
Aan de ene kant moe dat het goed is, maar aan de andere kant weten we nu nog niks. En dat begrijpt de arts heel goed.
Hij wil in ieder geval een bloed onderzoek doen van de bijnieren.  Ik moet hier voor nuchter zijn. Hij twijfelt over de TPV. Moet die wel stoppen of niet. Hij gaat even bellen. Mijn zus en ik zeggen oh hij gaat even de hulplijn bellen. Zegt hij ja de helpdesk.
Maar omdat de TPV rechtstreeks de bloedbaan in gaat is het verstandiger om te stoppen. Dit voor een betrouwbare uitslag. Hij vraagt wanner het kan. Ik zeg morgen.( heb vanavond vergadering. Hoef ik als ik thuis kom me niet meer aan te sluiten). Moet morgenvroeg om 08:00 uur nuchter bloed laten prikken in het ziekenhuis.
Ook gaat ie overleggen met mijn MDL- en Longarts. Hij gaat ook een immunoloog van het Erasmus benaderen om mee te kijken. 
Volgende week dinsdag belt ie mij op over de uitslag en hoe nu verder.
Rond 11:50 uur waren we klaar. Heb mijn zus thuis afgezet en ben meteen boodschappen gaan doen.
's Middags verder rustig aan.
Ben rond 18:15 uur naar Rijen gereden, om bij eerst bij ma dingen te regelen en daarna 2 vergaderingen bij Spiridon.

Woensdag 2 November 2016: Bloed prikken
Redelijk geslapen. Rond 07:00 uur er uitgekomen. Me gewassen en rond 07:35 uur richting het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gereden. Was goed druk op de rondweg. Was rond 08:00 uur in het ziekenhuis en heb daar bloed laten prikken. Daarna meteen weer naar huis.
Verder overdag rustig aan gedaan en 's avonds naar Spiridon geweest voor een vergadering.

Vrijdag 3 November 2016: Nieuwe telefoon
Gister mijn nieuwe telefoon binnen gehad en vandaag met de telefoon bezig geweest en boodschappen gedaan. 's Avonds met iemand van de woc/atletiek naar de sporthal in Alphen geweest. Om te kijken of we hier in maart 2017 onze indoor kunnen houden, want in eigen gemeente is alleen plek op 9 april in Gilze en dan is het indoorseizoen voorbij. Bij terugkomst bij hem nog wat gedronken en zitten kletsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten