Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 11 februari 2011

Neuroloog en Rowwen Heze


Maandag 7 Februari 2011: Neuroloog
Vandaag ben ik bij de neuroloog geweest.
Ik had een afspraak op de poli i.v.m. de uitslag van de MRI en de Röntgenfoto die ze van mijn rug hadden gemaakt.
Er was geen hernia te zien (dit wist ik al , want dat had ik de dag erna al gehoord). Ook was er geen andere dingen te zien , dit betekent dat mijn klapvoet niet van mijn rug vandaan komt. De klap voet komt dan toch door een zenuwbeknelling in mijn knie , maar omdat dit al lang van zelf over had moeten gaan en men in de knie dit niet kan verhelpen. Zal mijn kracht vermindering en de uitval van mijn voet heffen blijvend zijn.
Of terwijl leer er maar mee leven.

Volgende week dinsdag heb ik een afspraak bij de orthopedische instrumentmakerij in het revalidatie centrum Breda Hier zullen ze kijken wat ze voor mijn kunnen betekenen , om mijn voet te steunen.

Deze uitslag komt behoorlijk hard aan !!!!!!!!!!!


Vrijdag 11 febuari 2011 Rowwen Heze
Gisteravond naar Rowwen Heze geweest in het Chasse theater.
Al jaren ben ik samen met mijn vader fan van Rowwen Heze en zelfs lid van de fanclub.
Een paar jaar geleden zijn mijn vader en ik voor de eerste keer naar het slotconcert van Rowwen Heze in America geweest. Even met de auto op en neer. De jaren daar op werden dat gewoon weekenden op center parcs.
Ook buiten de slotconcerten gingen we heel wat concerten af. Als ze hier in de buurt optraden dan gingen we. Breda(chaise/mezz), Etten-leur, Molenschot, Teteringen, Tilburg, Den bosch en Rijen. Pa bleef soms zelf bij mijn slapen zodat we allebei konden drinken. We gingen dan op de fiets of gewoon te voet. Of we bleven met een paar man bij mijn ouders slapen. De andere keren reden we om de beurt. En soms ver weg zoals Vaals , America en Almere(tv opname)
Een van de mooiere concerten die we hebben gehad, was die in Vaals op het binnenplein van het kasteel van Vaals. Er werd daar een concert gegeven te ere van het RWH bier en alleen voor genodigden.

En gisteravond kwamen ze dan met hun nieuwe theatershow KOPER in het chasse
Pa wou hier ondanks zijn ziek zijn heel graag naar toe. Met hulp van familie is op balkon B1 gekomen.
En toen kon het genieten beginnen en dat hebben we zeker gedaan een avond om nooit meer te vergeten.
Bij sommige nummers was het best even slikken zoals Heilige Anthonius met de prachtige tekst Soms is 't beater iets moeis te verleeze. beater verleeze dan dat ge 't noeit het gehad.
En als je dat dan hoort zijn dat moeilijke momenten, maar het is zo mooi nummer.
Maar het kippenvel moment kwam later. Opeens werd pa zijn naam genoemd en dat hij trouwe fan en dat hij ziek is, maar de mooiste worden waren dat pa meer respect verdiende dat hij daar was dan dat Rowwen Heze op het podium stond. Uitsluitend werd hier op een nummer voor pa gezongen en werd er geklapt. En ik kan je zeggen dan krijg je echt kippenvel.
Maar het was een moment om nooit meer te vergeten. Sander bedankt dat je dit geregeld hebt!!!!!!!!!!!.
Pa het was geweldig en ik ben blij dat ik dit nog samen met je heb mogen meemaken!!!!
PA IK HOU VAN JE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten