Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 4 februari 2011

Pijnpoli en kaakchirurg


Dinsdag 25 Januari 2011: MRI scan
Ben vanochtend naar het ziekenhuis geweest voor een MRI-scan. Ik lig met kl#te gevoel in de MRI. Want pa heeft vanmiddag ook een scan. Ik vond deze scan ook veel langer duren dan normaal. Ik zou vanmiddag met pa en ma meegaan naar het ziekenhuis voor de scan van pa , maar dat liep anders Toen ze belde waren ze al in het ziekenhuis. We hebben na het ziekenhuis afgesproken bij mijn zus om wat te drinken.


Woensdag 26 Januari 2011: telefoon MDL-Arts
Vandaag zou ik telefoon krijgen van mijn mdl-arts i.v.m. de uitslagen van het Vu. Ik zit met een heel dubbel gevoel op het telefoontje te wachten. Er is niks bijzonders uitgekomen.


Donderdag 27 Januari 2011: Gezinsfoto
We hebben vandaag een gezin foto laten maken. Omdat het nu nog redelijk gaat met pa en we nog geen mooie gezinsfoto hadden. Het is wel met een dubbel gevoel.


Zondag 30 Januari 2011: slechte nacht en spiridoncross
Afgelopen donderdagnacht een slechte nacht gehad. Had veel buikpijn , pijn aan mijn gewrichten en hoofdpijn. Ook had ik het heel koud ondanks verwarming hoog , dekbed en pyjama.

Vandaag bij de spiridoncross wisten te kijken, zodat ik even wat afleiding heb. Ik zou eigenlijk meehelpen, maar had daar even geen zin in.


Dinsdag 1 Februari 2011: Pijnpoli
Ben vandaag om 9:00uur naar het ziekenhuis in Oosterhout geweest. Heb daar om 9:30uur een afspraak op de pijnpoli. Ik was gelukkig op tijd aan de beurt. Na wat gepraat krijg ik vandaag al een pijnbehandeling. Ik mag beneden in het restaurant wachten. Ik drink daar wat thee en ga rond 11:00uur weer terug naar boven. Daar mag ik na even wachten naar de behandelkamer. Mijn buik wordt ingesmeerd en daarna verdoofd. Hierna gaat er een naald in. ik moet aangeven wat ik voel. als de naald goed zit. Krijg ik 6min lang stroomstootjes. Dit is een raar gevoel. Daarna komt er een pleister er op en mag ik naar huis. Ik rij richting mijn ouders. En ga middags mee naar het ziekenhuis waren we een gesprek hebben met de internist i.v.m. mijn vader.


Vrijdag 4 februari 2011:Kaakchirurg
Ben vandaag voor de 2e keer bij de kaakchirurg geweest. De eerste keer was op 10 december 2010 , maar toen was ik net uit het ziekenhuis en werd mijn verstandskies niet verwijderd.
Afgelopen vrijdag hebben ze hem er wel uitgehaald , want hij moest er deze keer gewoon uit. Het was gelukkig zo gebeurd. 's middags heb ik wel heel de middag op bed gelegen , want ik was toch goed beroerd. ook bleef mijn bloeddruk heel de middag erg laag , maar dat had ik wel verwacht , want dat is elke keer bij me als ik verdoving of zo iets krijg.
De pijn valt gelukkig mee. Mijn vader heeft me uit het ziekenhuis opgehaald en naar huis gebracht. Hij wou me ophalen. Het was zijn laatste keer dat ie auto heeft gereden. Ben 's avonds nog bij mijn ouders geweest.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten