Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 16 maart 2016

Pancreas contactdag, indoor en niet lekker

Vrijdag 11 Maart 2016: ALV A.V. Spiridon.
Gister een rustig dagje gehad. Beetje thuis opgeruimd
Vandaag overdag de keuken schoon gemaakt en de vloer gedaan. Rond 18:30 uur de TPV alvast klaar gemaakt en ook aan gesloten, want moet morgen vroeg weg. De TPV in de rugzak gedaan. Rond 20:00 uur naar A.V. Spiridon in Rijen gereden voor de ALV.
Was rond 00:30 uur weer thuis. Daar me omgekleed , medicatie, tanden poetsen en naar bed.

Zaterdag 12 Maart 2016: Pancreas contactdag en opbouw Indoor
Om 06:30 uur ging de wekker en de infuuspomp af. Er langzaam uit gekomen. Me afgekoppeld, medicatie en een kopje thee. Me daarna gewassen. en rond 07:40 uur op de fiets naar het station.
Daar om 08:10 uur de trein richting Rotterdam gepakt. In Rotterdam over gestapt op de trein richting Amersfoort.
Was rond 09:50 uur in Amersfoort. Vanuit het station te voet naar de locatie waar de pancreas contactdag van de alvleeskliervereniging word gehouden.
Daar eerst koffie gedronken. Daarna eerst de jaarvergadering. Hierna lunch en na de lunch was er eerst een presentatie over Chronische pancreatitis van Prof. Dr. Casper v Ejck en Daarna een presentatie van Verpleegkundige specialist Pancreas- en Biliaire Chirurgie Chulja Pek over de zorg rondom een chirurgische ingreep. De presentaties waren zeer interessant. Daarna nog even samen zijn. Weer veel bekende tegen gekomen.
Daarna met 2 lotgenoten terug naar het station gelopen en daar de trein van 16:40 uur naar Rotterdam gepakt. In Rotterdam over gestapt op de trein naar Breda.
Was rond 18:50 uur thuis. Daar eerst even de TPV alvast klaar gemaakt. En daarna even lekker op de bank gelegen en wat tv gekeken.
Rond 20:40 uur naar a.v. Spiridon in Rijen gereden om daar eerst wat spullen op te halen en daarna naar de sporthal om de indoor op te Bouwen. Was rond 00:30 uur weer thuis. Meteen me omgekleed, TPV aan gesloten, medicatie en naar bed.

Zondag 13 Maart 2016: Indoor van A.V. Spiridon
Rond 06:45 uur ging de wekker weer. me gewassen en aan gekleed, medicatie. Daarna de TPV afgesloten. ( heeft er vannacht eigenlijk te kort aangehangen, maar om gister avond met rugzak de indoor op te bouwen!!).
Rond 07:45 uur richting de sporthal in Rijen gereden. Vandaag wat foto's gemaakt en samen met iemand anders de prijsuitreikingen gedaan. Was weer erg leuk om er bij te zijn. en om 17:00 uur was heel de zaal al opgeruimd. Eerst spullen naar Spiridon gebracht en daarna met ze allen nog wat gedronken in het sportcafé van de sporthal. Was rond 19:00 uur thuis. Ben rond 21:00 uur me bed ingedoken. Was bekaf, maar het was een erg leuk weekend.

Woensdag 16 Maart 2016: rustig aan en gaat niet echt lekker.
Maandag 14 Maart: Vandaag lekker rustig aan gedaan. Lekker bijkomen van het weekend.
Dinsdag 15 Maart: Overdag wat opgeruimd en boodschappen gedaan. Verder rustig aan. Vanavond naar een vergadering geweest
Woensdag 16 Maart: Vannacht niet echt geweldig geslapen. Had wat meer last van mijn buik. Vanochtend tot ongeveer 12:00 uur in bed blijven liggen. Toen een bakje thee op en daarna de TPV afgekoppeld. Verder wat achter de computer gedaan en 's avonds weer op tijd erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten