Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 30 augustus 2016

Brabantsedag Heeze

Zaterdag 27 Augustus 2016: Zwemmen
Rond 09:30 uur kom ik eruit. Was goed moe. Mijn maat belde me, dus was meteen. Me afgesloten. Verder lekker rustig aangedaan. Rond 11:30 uur belt mijn maat weer met de vraag of ik zin heb om mee te gaan zwemmen. Waarom niet.
Daarna nog wat afgewerkt en mijn tas ingepakt en rond 12:20 uur naar Made gereden.
Daar bij mijn maat mijn auto geparkeerd. En rond 13:00 uur zijn we naar Waterpark Splesj in hoeven gereden. ( weer even geleden dat ik hier ben geweest en het park doet me altijd terug denken aan de KMBO, omdat we met school in september 93 hier geholpen hebben met een Harley Davidson event
Rond 13:35 uur waren we daar op de parkeerplaats.
Daarna naar binnen. Omgekleed en plaatsje in de schaduw op gezocht. Daar hebben we eerst gegeten en gedronken.

Supercreater



Wildwater River ride

Sidewinder

Hierna zijn we eerst in de Supercreater gegaan en daarna in de wildwater River ride.
Toen was het tijd voor de Sidewinder. En daarna de Anaconda ( donkere glijbaan met lichteffecten)

Blauwe glijbaan is de Anaconda
Daarna even gezwommen en toen wat drinken gehaald uit onze tassen en even rond gewandeld.
Toen we terug waren was het tijd voor ronde 2.
Fast4fun
Eerst de wildwater river ride, toen supercreater, toen de sidewinder en toen de fast4fun. Hierna nog even gezwommen en rond 17:45 uur zijn we naar huis gegaan.
Ik zelf was rond 18:50 uur thuis.

Zondag 28 Augustus 2016: Brabantsedag Heeze



















Rond 09:00 uur eruit gekomen en afgesloten. Kopje thee op en daarna me aangekleed. Hierna een was opgeruimd en mijn rugzak ingepakt, want ga vandaag met mijn zus naar de cultuurhistorische optocht van de brabantsedag in Heeze. Al jaren op tv gezien, maar stond op mijn lijstje om er een keer naar toe te gaan. Rond 11:25 uur met de auto mijn zus opgehaald. Daarna eerst naar Baarle-Nassau gereden om te tanken. En hierna via Oud-Turnhout en de E34/A2/A67 naar Heeze gereden.
Net voor Heeze stonden we in een kleine file. Rond 13:00 uur waren we bij de parkeerplaats. Vanuit hier zijn we richting het centrum gelopen. Bij de ingang langs de kassa. Naar de kassa kregen we nog een omroep brabant vlag van de Brabantsedag 2016.











Hierna over het parcours gelopen. overal stonden al stoelen klaar en ook al wat mensen. Rond 13:30 uur stonden we op ons plekje en niet veel later werd het steeds drukker. Door dat een wagen pech had zou de optocht later beginnen. Eindelijk na 1,5 uur wachten kwam rond 15:00 uur de eerste wagen aan. Het was 2 uur genieten van een prachtige optocht. Onze winnaar heeft ook gewonnen en ook de publieksprijs gewonnen. ook onze andere favorieten waren hoog geëindigd en die we minder vonden waren ook laag geëindigd.
Om 17:00 uur was de optocht voorbij. We zijn via ander straatjes achter het parcours terug gelopen. We kwamen eindelijk uit bij de kassa en eindpunt van de optocht ( hier moesten nog 4 wagens voorbij komen. Vanuit daar naar de parkeerplaats gelopen en weer terug naar huis gereden.
We waren 18:20 uur thuis. Ben goed moe, maar het was zeer de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten