Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

maandag 15 augustus 2016

Toch nog Paar dagjes weg en Longarts

Maandag 1 Augustus 2016: De eerste dagen thuis
De eerste dagen rustig aan gedaan. Wat wasjes gedraaid en achter de computer gezeten. Merk toch wel goed dat deze ene week ziekenhuis opname er toch goed ingehakt heeft. Zondag nog wel  op bezoek  geweest bij vrienden. Heb me  vanavond al wel  rond  18:15 uur al aangesloten, want ga morgen er even lekker tussen uit.

Dinsdag 2 Augustus 2016: Dagje Amsterdam
Om 06:15 uur gaat de pomp af ( meteen mijn wekker). Ik ga er meteen uit en ga me afkoppelen. Hierna me wassen en aankleden. Daarna een kopje thee en rugzak klaar maken.  Neem vandaag wel mijn kruk mee i.v.m. het vele lopen.
Rond 07:50 uur ga ik weg en rij naar made. Daar ingestapt bij mijn maat en zijn moeder. Hierna hebben we zijn zus en neefje opgehaald. Daarna op naar Amsterdam.
We parkeren de auto onder de arena (p+r). Nadat we ook de kaartjes voor de metro hebben lopen we naar het station en stappen in de metro naar Amsterdam Centraal. Rond 10:30 uur zijn bij het centraal station en lopen richting de dam.
Om 10:45 uur staan we in de rij bij Madame



















Tussauds. 10 minuten later zijn we binnen.
Was erg leuk en de drukte viel nog mee. We hebben ook erg gelachen met foto's maken.
Rond 12:15 uur waren er weer uit. Daarna hebben w het neefje van mijn maat even de wallen laten zien, maar doen we daar liepen was ie niet meer zo spraakzaam.
Ook nog over de zeedijk gelopen natuurlijk.
Hierna zijn we bij Lovers canal cruises kaartjes wisten halen voor de rondvaart. Hierna onze lunch opgegeten.




















Daarna naar de opstap plaats van de rondvaart gelopen. Rond 13:40 uur zaten we in de boot.
Was weer leuk om eens te doen. Rond 14:50 uur waren we bij het einde en hebben daarna bij de uitstapplaats koffie gedronken.

















Daarna zijn we weer richting de dam gelopen met de vraag wat gaan we nog doen. De zus van mijn was doen hun Londen waren in het museum Believe it or not geweest. Een museum met allemaal dingen die je niet geloven, zoals de langste mens, de Eifel toren nagebouwd met tandenstokers. En dit museum is er nu ook in Nederland en pas een week open.





Het was een erg leuk museum en helemaal bovenin was er ook nog een 5D show.
Om 17:40 uur stonden we buiten en zijn naar het Centraal station gelopen en hebben daar de metro gepakt naar de arena. Rond 18:30 uur waren we onder weg.
Om 19:30 uur zijn we bij Meerkerk gestopt om te eten,
Rond 21:15 uur was ik thuis. Me  meteen aangesloten en mijn bed ingedoken. Was op.















 Woensdag 3 Augustus 2016: Erg moe
Niet echt geweldig geslapen. Had toch wat last van mijn buik. Rond 09:30 uur eruit gekomen en me afgekoppeld. Verder weinig gedaan en veel op bank en bed gelegen. Was toch iets te veel gister. Hadden laatste eigenlijk niet meer moeten doen, maar ja. Ben er wel even tussen uit geweest.
En had dat ook wel even nodig. Komende dagen lekker rustig aan.

Zondag 7 Augustus 2016: Huisje opgeruimd
Afgelopen dagen op me dooie gemak begonnen met opruimen van mijn huisje. Veel weg gegooid. Het meeste gewoon lekker zittend gedaan. Ook meteen de kasten schoon gemaakt.  Donderdag nog met ma naar de Decathlon hier in Breda geweest en bij haar thuis nog wat administratie gedaan. Ben sinds afgelopen donderdag ook weer gaan hoesten. Ik was er tijdens de ziekenhuis opname er van af geweest, waarschijnlijk door de antibiotica. Daardoor wel wat mindere nachten gehad.

Maandag 8 Augustus 2016: Middagje ziekenhuis
Vanochtend nog wat opgeruimd.
Rond 13:30 uur op de fiets naar het ziekenhuis gegaan. Was daar rond 13:50 uur. Wat viel het fietsen tegen. Heb eerst in de hal op een bank wat uitgerust. Daarna even langs de mdl poli gegaan. Want had tijdens mijn ziekenhuis opname een afspraak staan, maar heb niks meer gehoord en weet niet of er al een nieuwe afspraak was gemaakt. Normaal krijg je die bij het ontslag, maar ja ik bij natuurlijk naar het Radboud over gebracht. Maar de oude was geannuleerd en er was al een nieuwe gemaakt op 3 oktober.
Daarna terug naar de hal en rond 14:25 uur naar de bloedafname geweest. Mocht meteen door , want had een cito. Na de bloedafname in de hal weer op de bank gezeten.
Rond 14:50 uur naar west 52 gelopen voor de longfunctie test. Na even wachten was ik aan de beurt.  Eerst 2 verschillende testen moeten doen, maar echt makkelijk ging dat niet. Daarna medicatie gekregen en na even wachten in de wachtruimte mocht ik nog een keer. Het ging nu iets beter.
Hierna naar de long poli gelopen. Toen ik langs de wachtruimtes liep zag dat het wel heel erg druk was. Me eerst bij de balie gemeld. Daarna ben ik maar gaan staan, want er was geen zit plek meer. Even later werden er mensen opgeroepen en kon ik gaan zitten. Mijn arts liep heel erg uit. Was om 16:35 uur aan de beurt. Ruim een uur later.
De longfunctie test was iets slechter dan de laatste keer, maar nog steeds beter dan in Januari. De bloedwaardes waren niet goed. De witte bloedcellen eosinofielen waren zeer hoog. Nog hoger dan afgelopen Januari. Omdat ik net uit het ziekenhuis ben en ook mijn onder liggende ziektes wil ie gaan overleggen met mijn mdl arts. Hij durft nu geen andere medicatie te proberen, want door mijn vele medicatie kan het ook averechts werken.
De hoge waardes kunnen ook duiden op een infectie in de darmen.
Hierna maak ik een nieuwe afspraak en ga op de fiets weer naar huis. Ben goed op. En het viel ook wel tegen.
Morgen weer lekker een dagje weg.

Dinsdag 9 Augustus 2016: Dagje Den Bosch
Niet echt geweldig geslapen. Veel liggen piekeren vannacht.








Rond 10:00 uur opgehaald door mijn maat en zijn moeder. We zijn eerst naar de Makro in Den Bosch geweest, want die is verbouwd in de nieuwe stijl. ( mijn maat werkt bij de Makro Breda). Daar een bakje koffie gedronken. Mijn maat kwam nog wat bekenden tegen. Daarna naar het centrum gereden. Toen we uit de parkeer garage kwamen was het flink aan het regen. We zijn toch maar door gelopen en eerst naar de st jan gegaan. Toen we weer buiten kwamen was het droog. Hierna naar het Noord Brabants museum gelopen waar we eerst hebben geluncht en daarna het museum bezocht. Hierna nog lekker door de stad gewandeld en nog wat gedronken.
Was rond 18:00 uur weer thuis. Waar ik me rond 19:00 uur heb aangekoppeld en alle camera spullen heb klaar gelegd voor morgen, want mag morgen weer fotoshoots maken bij villa pardoes.























Woensdag 10 Augustus 2016: Villa Pardoes.
Vannacht beter geslapen dan gister. Me rond 07:10 uur afgekoppeld. Me daarna gewassen en aan gekleed. Ben rond 08:00 uur weg gegaan.
Was rond 08:20 uur al bij villa pardoes. Het was lekker rustig op de weg. Daar eerst me spullen in de vrijwilligers ruimte gelegd en daarna even een bakje koffie gehaald.
Als ik mijn koffie drinkt zie ik op het bord met bedank kaartjes en tekeningen van de gezinnen en kinderen die hier zijn geweest.   Ook hangen er rouw kaartjes. Een bedankbrief hangen met een heel bekende foto. Juist ja een foto die ik gemaakt heb. Een mooie brief waar in ze de vrijwilligers bedanken voor een leuk verblijf in villa pardoes en dat ze een foto al hebben uit vergroot.
Leuk om te lezen.
Om 09:uur begonnen met fotograferen. Had vandaag zes gezinnen, waarvan drie Vlaamse gezinnen. Het waren erg enthousiaste gezinnen. Door de buien door ook nog foto's buiten kunnen maken. Dit keer weer nieuwe ideeën op gedaan.
Om 12:00 uur nog een bakje koffie gedronken en om 12:30 uur mee gelucht. Zo leer je ook de andere vrijwilligers kennen.
Rond 13:15 uur weg gegaan. was om 13:45 uur weer thuis. Normaal zet ik de foto's meteen op de computer, maar vandaag niet. Was toch wel vermoeiend en heb de middag op bed door gebracht.

Zaterdag 13 Augustus 2016: Nog een dagje weg.

 
 
 
 



















Donderdag was een zeer regenachtige dag, dus een mooie dag om de foto's van villa pardoes te bewerken en uit te zoeken..
Vrijdag de laatste foto's uit gezocht en door gestuurd naar villa pardoes. Er zaten hele mooie foto's tussen. Verder rustig aan. Moet maandag weer bloed prikken en woensdag afspraak longarts. Ze willen kijken wat de bloedwaardes nu doen. nu  de antibiotica is gestopt. Het hoesten is wel weer erger geworden. Kan niet plat liggen. Hoest me kwijt.













Vandaag nadat ik klaar was de vloer gedweild en rond 10:45 uur op weg gegaan naar mijn maat.
We zijn vandaag naar de flower Parade Rijnsburg 2016 gegaan. Is al een paar jaar vaste prik. Was weer erg gezellig en lekker weer. Bij terugkomst nog een bakje koffie gedronken en toen naar huis. Was rond 18:00 uur thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten