Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 25 april 2012

Erasmus


Dinsdag 24 April 2012: Valt erg tegen
Vannacht redelijk geslapen. Wel een paar keer wakker geweest door het draaien en het dan voelen van de wond.
Rond 7:00uur minoes eten gegeven en daarna weer terug in bed. Rond 8uur is de voeding op. ik neem meteen mijn medicatie in. en ga de voeding vervangen en de katheterzak leegmaken. Ik hierna weer bekaf en voel me ook draaierig worden. ik ga meteen weer in bed en heb tot 14uur in bed gelegen. Wat voel ik me kl#te. Het is allemaal teveel achter elkaar geweest en dat merk ik nu goed.
Rond 14uur er uit gekomen , omdat me zus even langskomt om de kattenbak te verschonen en te zuigen. Terwijl zij bezig is probeer ik een afspraak met de chirurg te verzetten via internet. 5min later wordt ik al terug gebeld. De afspraak wordt verzet ook verbind ze me door met unit47. omdat ik nog steeds geen spullen heb gekregen i.v.m. mijn blaaskatheter. Ze vertellen dat ze elke moment kunnen bezorgen. Ook vertel ik dat ik me zo rot voel. Ik moet mijn koorts goed in de gaten houden en anders moet ik terug bellen. Op het moment dat mijn zus weg wil gaan gaat de bel. De spullen mijn zus blijft even om het aan te nemen. Blijkt dat ik moet tekenen. Het is maar goed dat mijn zus er is. want als ik in bed had gelegen en me te zwak voelde om de deuren te openen dan was het niet geleverd.
Weer een flinke doos binnen. ik heb een extra kamer nodig voor mijn medische spullen.
Hierna ben ik weer naar bed gegaan.

Woensdag 25 April 2012: Erasmus
Vannacht redelijk goed geslapen . Tot 10uur op bed blijven liggen. Daarna wat thee gedronken en zitten wachten op telefoon van de pijnpoli. Rond 11uur me klaar gaan maken. De urinenachtzak vervangen voor een beenzak en me beetje gewassen aan de wastafel. Nadat ik klaar was de voedings rugzak in orde gemaakt en nog wat gerust op de bank. Ze hebben niet gebeld. Rond 12:00 is mijn oom met mijn moeder er om naar het Erasmus te rijden. Om 13:00 waren we in het Erasmus in een rolstoel zijn we naar de mdl poli gegaan. Om 13:25uur was ik aan de beurt. Hij vroeg hoe het ging. Hij gaat info vragen over de afgelopen opnames. Er is wel contact geweest , maar hij heeft nog
verder informatie. Echt meer kunnen ze eigenlijk niet doen. Het blijft ook voor hun een raadsel wat er aan de hand is. Ze hebben in het amphia alles gedaan wat ze ook hier zouden doen. Ook zegt ie dat ik beter daar (amphia) kan liggen dan hier ver van huis. En dit zegt wel genoeg. Wel wild nog een keer goed kijken naar een MRI waarbij een pancreas divisum te zien. Maar dit is op andere beeldvormen niet te zien. En men wil ook het gen onderzoek van het raboud in Nijmegen afwachten. Verder laat ie vandaag bloedprikken op glutenantistoffen, omdat ik nu weer tarwe inneem en op lever- en alvleesklieren. Omdat bij opname in februari deze enzymen erg verstoord waren. Ook start ie met een nieuwe medicatie speciaal voor de nacht. Hij heeft me ook nog gewogen. ben nog niks aangekomen. Na dit gesprek nog even in de wachtkamer gewacht tot alles geregeld was. Hij belt over 4weken voor de uitslag enz. dus ik hoef niet die kant op. Aan de ene kant goed nieuws dat amphia goed zijn best heeft gedaan. aan de andere wat gaat dit dan echt beteken of wil ik hier niet aan denken.
Hierna zijn wij richting de prikkamer gegaan. waar ze bloed hebben geprikt. Vraagt de prikster tijdens het prikken of het wel gaat. net of er nog nooit bloed geprikt is bij me. volgens mij meer dan 100 keer.
Na het bloedprikken hebben we nog even in het restaurant gezeten en daarna weer richting Breda. In Breda nog even boodschappen gedaan en langs de apotheek. En daarna huis waar ma en mijn oom nog even naar de wc zijn gegaan En ik daarna want mijn urineopvangzak stond opspringen wat kan zo zak zwaar worden.
Hierna lekker uitgerust op de bank en even goed zitten denken wat er vandaag allemaal weer gezegd is en daarna op tijd naar bed
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten