Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 13 april 2012

Ontslag

Donderdag 12 April 2012: Goede nacht en de pijn
Vannacht goed geslapen. dat moest ook wel na de behandeling met roesje en verdoving.
Me vanochtend gedoucht en dat ging goed wel merk ik dat mijn bloeddruk laag is en ik rustig aan moet doen. Ook begin ik mijn rug nu wat meer te voelen.
' S morgens kwam de zuster langs i.v.m. met afspraken die afgebeld moesten worden.
ook vertelde ze dat ik 25april naar het Erasmus moet. dat is over minder dan 2 weken. moet kunnen zonder opname. geintje.
Vanmiddag tijdens het bezoek was het volle bak ambiance. Tijdens het bezoek kwam de zaalarts langs: Hij vroeg hoe het nu ging en hoe het gister was gegaan. Hij heeft nog contact met de chirurg en die zou dan nog langskomen i.v.m. het opnieuw plaatsen van de sonde in de dunne darm. ook komt er nog iemand van de pijnpoli langs , maar dat wist ik al. Over 2maanden moet ik bij mijn mdl-arts langskomen. En morgen mag ik als alles geregeld is weer lekker naar huis.
Heel middag zitten wachten op chirurg en op iemand van de pijnpoli , maar niemand gezien. De zuster zorgt dat er morgen gebeld wordt naar de pijnpoli. Want nu weet ik niet wat de bedoeling met de medicatie. gaan we stoppen en wat stopt er en hoe gaan we afbouwen enz.
ik hoop morgen meer te weten voor ik naar huis ga.
Zo en nu ga ik slapen en hoop op weer een goede nachtrust. en hopen dat de pijn in de rug wat zakt. maar ja ik moet geduld hebben we zijn pas een dag verder


Vrijdag 13 April 2012: Naar Huis

Vannacht redelijk geslapen. wel pijn aan de rug bij het omdraaien en ook de buik vol ik nog goed. De zuster heeft de pijnpoli gebeld ze komen niet meer lans. ik krijg over 10 dagen een bel afspraak. met dokter v driel. die heeft me woensdag ook geholpen. De pijnmedicatie blijft voorlopig het zelfde. omdat pas over 6 weken we echt het weten of het geholpen heeft. Rond 11:00uur ga ik even een rondje lopen , maar dat even duurde wat langer. ik kwam allemaal bekenden tegen toen ik langs unit 27 liep. en ze vroegen hoe het ging en ze stonden ook te kijken dat ik nog niet weg was.
Rond 12:15uur kwam de zaalarts langs. Nou het opnieuw plaatsen van de jejunostomie gaat door. De chirurg komt nog langs en heb vandaag nog een pre operatieve screening gesprek op het voorbereidingspreek. hierna mag ik naar huis.
Vijf min later komt er al een chirurg langs. Volgende week donderdag gaan ze hem al plaatsen.
Iets voor het bezoekuur komt een zuster langs met een afspraak kaart met de melding dat ik me volgende week donderdag me om 8:30uur bij de receptie moeten melden en wordt opgenomen op unit41. Ik vraag haar wanneer ik dat gesprek heb. Ze weet van niks en gast het navragen..Tijdens het bezoekuur kont ze terug. Ik had gelijk. ik moet een vragenlijst invullen en kan daarna naar het voorbereidingsplein. Ik vul de lijst in en loop naar beneden naar de voorbereidingsplein. Het is goed druk. Ze wisten van mijn komst. Na een half uur ben ik aan de beurt en heb het gesprek met de vader van een maat van me.
Daarna ga ik weer naar boven en laat even weten dat ik om 18:30uur opgehaald kan worden en geef het ook aan de zuster door.
Rond 18uur beging ik met inpakken. Rond 18:30uur komt de zuster spullen brengen. zoals verschillende afspraak kaarten. en dan blijkt dat er 2afspraken op een dag staan. ze gaat het regelen en gaat medicatie voor het weekend regelen. er is al wel lijst naar mijn apotheek gestuurd voor maandag.
Terwijl is er bezoek. omdat mijn zus en zwager er nog niet zijn. hebben we nog tijd om te kletsen. Rond 19:15uur komt de zuster langs het duurde even maar het is gelukt. ze heeft een telefoonnummer om de bel afspraak eerder te bellen en ze heeft medicatie. wel moet ik morgen bij de dienstdoende apotheek nog wat oxcycontin halen want ze had er nog maar 2. terwijl is mijn zus er. samen met mijn zus en maat lopen ik naar beneden. Daar staat mijn zwager.
Rond 19:30uur ben ik thuis. en lekker met minoes geknuffeld en wat tv gekeken.
zo op tijd naar bed. en de komende 5 dagen even lekker genieten voor ik weer moet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten