Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 28 december 2012

Ziekenhuisopname


Dinsdag 25 December2012: ZIEKENHUISOPNAME
lig sinds 1e kerstdag weer in het ziekenhuis. overdag met familie kadootjes uitgepakt. En daarna gegeten. Na het eten ben ik naar de wc geweest om over te geven en ben toen flauw gevallen. Toen ik bij kwam waren ze al aan het bellen. Even later hoorde we de ambulance. Uiteindelijk op brancard daar mijn nichtje en neefje nog een kus gegeven. En toen op weg naar het ziekenhuis. Lag op behandelkamer 20. De leverwaarde zijn weer verhoogd. Ben uiteindelijk opgenomen op unit 28. was na 21uur op de afdeling. voorlopig aan het infuus en niet eten en drinken. Als ik thuis ben zal ik meer schrijven ben nu erg moe.
 
De Ambulance

 

 


de oproep

Donderdag 27 December 2012: EERSTE DAGEN ZIEKENHUIS
Woensdag 26 December. 2e kerstdag. Vannacht goed geslapen, maar had ik gister in de ambulance en op de seh nog een morfinespuit gehad. verder rustig aan. mag weer helder vloeibaar. Donderdag 27 December. goed geslapen. mocht vanochtend weer vloeibaar eten. weer rustig aan.


Vrijdag 28 december2012: HET GAAT NIET GOED

Vannacht tot 4uur geslapen. Toen werd ik wakker met erg buikpijn. Heb toen extra pijnmedicatie gehad. een half later werd ik toch misselijk en begon gal over te geven. Heb zuster gebeld. ze ging medicatie halen. Toen ze terug kwam had ik weer overgeven en lag de vloer en bed onder. Heb toen niet echt meer geslapen. kon geen houding vinden en de pijn bleef. Toen ze ' s morgens de controles deden. bleek ik koorts te hebben, was mijn bloeddruk erg laag 90/56 en mijn polsslag erg hoog 130. Er werd meteen bloed afgenomen. Om 9uur werd ik met bed en al naar beneden gereden voor de echo van mijn buik. Ik was redelijk snel aan de beurt. Toen ik weer op gang stond te wachten was het goed druk. Rond 10uur was ik weer boven. Even later kwamen ze langs voor thee. Toen ik mijn thee net op had kwam een zuster langs mijn infuus ging er weer aan en ik mocht voorlopig niks eten en drinken. Het is dus niet goed. Om 11uur heb ik me een beetje gewassen. Even later wordt de sondevoeding aangesloten. Rond 12 uur komt de zaalarts langs: ik heb een tekort aan fosfaat. dat zal ik via een infuus naar binnen krijgen en de
komende dagen krijg ik daar drankjes voor. Ook heb ik een flinke prikkeling van alvleesklier. De bloedwaarde waren te hoog en ook was het op de echo goed te zien. De alvleesklier was ook flink vergroot. Dit is een flinke tegenvaller. Ook loop ik de hele dag naar de wc. even later is de infuus weer aangesloten. voorlopig wachten we maar weer af.

Het hangt goed vol

Zondag 30 December 2012: WEEKEND EN PIJNAANVAL
Zaterdag: redelijk geslapen vannacht. wel een paar keer naar de wc geweest. vanochtend is er weer bloed geprikt. Vandaag al wat minder geweest. verder rustig aan. Zondag: slechte nacht. tot 4uur geslapen toen wakker geworden van de pijn en extra pijnmedicatie gehad. Daarna niet echt meer geslapen. Om 7:45 is er weer bloed geprikt. Om 8uur weer medicatie gehad en men daarna gedoucht. maar echt lekker voel ik me niet. Na het douchen wat geslapen. om 12uur weer medicatie gehad en ik neem ze meteen in. Tijdens de lunch krijg ik weer een bakje thee. Ik mag weer drinken, maar wel maar 500ml per dag. Maar heb er niet echt zin in. De pijn wordt alleen maar erger. ik bel om 12:35uur de zuster. Ze gaat even bellen. Even later komt er een arts langs. Ze onderzoekt me even. Ik krijg een morfinespuit en het drinken stopt weer. Rond 13uur krijg ik van de zuster de spuit en gelukkig werkt dat. Na het bezoekuur wat geslapen en ' s avonds lekker rustig gehad. Hopen dat het vannacht rustig blijft.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten