Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 27 januari 2016

Leuke dingen, longarts en MDL-Arts.

Leuke dingen, Longarts en MDL-Arts


Zaterdag 16 Januari 2016: Vakantiebeurs
Rond 08:25 uur naar mijn maat in Made gereden om samen met hem naar de vakantiebeurs te gaan.
Om 09:40 uur zijn we in de buurt van Jaarbeurs Utrecht. We parkeren in een wijk vlakbij ( 400m) en gratis ( had even via internet gekeken, scheelt weer €14,-). Vanuit daar lopen naar de ingang oost. We moeten daar even wachten tot het open gaat. 
Het was erg gezellig en hebben veel informatie en ideeën opgedaan. Was wel erg moe en was veel aan het hoesten.  Waar we dit jaar naar toe gaan weten we nog niet. Misschien Hongarije?, Italië?, of wat anders.
Het liefste zou ik verder willen bv naar Zuid-Afrika of zo, maar dat zit er niet in. Geen geld voor en te veel gedoe voor mij.
We zullen wel zien wat het wordt dit jaar. Rond 13:45 uur hebben we het wel gezien en vertrekken weer richting Brabant. 
Onderweg nog een flinke hagelbui gehad. Om 15:00 uur zijn we bij mijn maat. Drink daar nog een bakje koffie en ga weer naar huis.
Thuis de fotospullen voor morgen klaar gelegd. En ben rond 22:00 uur naar bed gegaan.

Zondag 17 Januari 2016: Bredaose Kluntocht
Rond 09:00 uur eruit gekomen. Me eerst afgesloten en een bakje thee op. Daarna me gewassen en aangekleed. Hierna de fotospullen gecontroleerd.
Rond 11:30 uur me spullen gepakt, carnavals spullen aan en op de fiets richting stad.
Was iets voor 12 bij café vulling om me daar te melden. Daar een bakje koffie op.
Rond 12:30 uur naar de verzamel plek van de optocht van de groepen en de prinsen.  Vanaf daar wat foto's gemaakt van de groepen en de prinsen die naar de start van de kluntocht op de grote markt lopen. Op de grote markt waar de groepen werden voorgesteld aan de jury nog wat foto's van de groepen gemaakt. Verder foto's gemaakt van de leden van de kluncommissie 
Het was erg leuk om te doen en wat anders dan in een café zitten bij een stempelpost.
Was rond 18:45 uur thuis.  Het was een leuk weekend.

Maandag 18 Januari 2016: Foto's en vergadering
Vandaag bezig geweest met de foto's van gister en doorgestuurd naar de organisatie.
Vanavond nog naar een vergadering geweest i.v.m. de indoor wedstrijd van A.V. Spiridon.

Woensdag 20 Januari 2016: Longarts
Vandaag wat schoon gemaakt in huis. Rond 17:30 uur heeft de longarts gebeld. Hij vroeg hoe het ging en of de nieuwe inhalator helpt. "ja die helpt wel wat. hoest iets minder en slaap wat beter". Hij heeft overleg gehad met andere longarts: Ik krijg een prednison stootkuur, omdat de foster werkt en de verhoogde bloedwaardes lijkt het toch op astma. Hij stuurt het recept door naar mijn apotheek. De ct beelden van het radboud krijgen ze maandag binnen.

Vrijdag 22 Januari 2016: Cultuurnacht
Gister de medicatie opgehaald en begonnen met de kuur.
Rond 18:35 uur op de fiets met zus naar de stad voor de cultuurnacht. Het regende wel. Het was erg leuk en hebben weer erg leuke dingen gezien. Het is elk jaar een leuk uitje. Was rond 11:00 uur thuis.  Daar me meteen aangesloten en naar bed.

Zaterdag 23 Januari 2016: Spiridon
Heb vannacht wat gesmokkeld met de TPV. Had hem korten aan staan en minder erin, want anders moest ik hem gisteravond mee nemen of liep hij vandaag te lang door. Rond 10:15 uur de TPV afgesloten. rond 11:00 uur richting Rijen gereden om bij A.V. Spiridon alvast wat op te bouwen en spullen klaar te zetten voor de Spiridoncross van morgen.
Had daarna nog een boodschap gedaan en was rond 16:00 uur thuis.
Me om 19:00 uur aan aangesloten en ben rond 21:00 uur naar bed gegaan, want heb morgen een lange dag. Het hoesten is al minder en het slapen gaat steeds beter.

Zondag 24 Januari 2016: Spiridoncross en WC Experience
Rond 07:00 uur gaat de infuuspomp af. De TPV is klaar. Om 07:15 uur ga ik eruit en sluit de TPV af. Daarna douchen en aankleden. Leg ook alvast de spullen voor vanavond klaar en de TPV.
Rond 08:15 uur rij ik richting A.V. Spiridon in Rijen voor de Spiridoncross.
Ben er rond 08:30 uur. We bouwen eerst de start en finish op. Daarna een bakje koffie.
Om 10:00 uur starten we met de cross. Sta vandaag bij de finish als tijdwaarnemer. Is weer even geleden dat ik echt hele dag kon helpen bij de cross. Rond 14:00 uur beginnen we met opruimen. Daarna gaan we naar binnen om een van onze Wedstrijd organisatie commissie leden te bedanken voor zijn jaren inzet, omdat hij stopt. Daarna nog wat gedronken.
Ben rond 15:00 uur naar huis gegaan. Was om 15:15 uur thuis. Daar omgekleed, TPV klaar gemaakt en rond 15:50 uur op de fiets richting het station. Daar kwam ik mijn maten tegen en zijn we met de trein naar Tilburg gegaan. Om daar in poppodium 013 de fanclubdag van de WC Experience bij te wonen. Eerst was er een spel en daarna een voorprogramma. Het voor programma was niet zo bijzonder. Tussendoor zijn we wat wisten eten. Rond 20:00 uur begon de Wc met hun optreden. Was voor mij heel lang geleden dat ik bij een optreden ben geweest. Het was erg gezellig en gezellig druk.
Helaas liep de avond erg triest af. Bijna op het einde gooide een knul bier naar de zanger. Hierop werd de knul buit gezet, daar was een vriend van hem niet zo blij mee en op het einde bij het handjes schudden trok hij de zanger van het podium af. 
Diep triest dit en dit noem ik geen fan.
We zijn vlak daarna naar huis gegaan. Onderweg naar het station zagen we de politie rijden.
Was rond 22:45 uur thuis van een leuke dag. Merkte in de zaal wel dat ik wat meer hoesten enz.
Ik sluit me aan en duik me bed in. Truste.

Woensdag 27 Januari 2016: afgelopen dagen en MDL-Arts
Maandag tot 10:00 uur uitgeslapen en verder lekker rustig aangedaan. Lekker bijkomen van een gezellig druk weekend.
Dinsdag een was gedraaid en boodschappen gedaan.
Vanochtend om 08:00 uur wakker geworden. Lekker met een kop thee naar het ochtend journaal gekeken. Daarna me opgefrist.
Rond 09:30 uur naar het ziekenhuis gegaan i.v.m. om 09:50 uur controle MDL-Arts, maar het liep goed uit. Was rond 10:40 uur aan de beurt. Heb een goed gesprek gehad met mijn MDL-Arts. Hij is zeer tevreden hoe het nu gaat. Hoef pas over een half jaar terug te komen.
Daarna meteen weer naar huis gegaan. Waar om 12:30 uur de TPV spullen werden geleverd.
Verder rustig aan. Wat achter de computer gezeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten