Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 3 januari 2016

Oud en Nieuw

Donderdag 31 December 2015: Oudjaar
Vandaag overdag rustig aan gedaan, want anders red ik het vanavond niet. Mijn zus heeft me gevraagd om mee te gaan naar vrienden van haar in Hulst.
Vanochtend wat achter de computer gezeten en vanmiddag de spullen voor vanavond ingepakt. Alvast een zak voeding klaar gemaakt. Rond 15:00 uur nog wat boodschappen gedaan.
Om 16:40 uur werd ik door mij  zus en zwager opgehaald. Om 18:00 uur waren we in hulst. Waar we eerst de auto hebben leeg gehaald en daarna koffie gedronken. Hierna een soepje op. Rond 20:00 uur me aangesloten. Daarna hapjes op tafel, een spelletje gespeeld en gekletst.
Om 00:00 uur geproost op het nieuwe jaar en even naar het vuurwerk gekeken.
Daarna nog naar Herman Finkers gekeken.
Rond 02:35 uur de slaapplaatsen klaar gemaakt in de woonkamer, tanden gepoetst en rond 03:00 uur gaan slapen.

Vrijdag 1 Januari 2016: Nieuwjaarsdag
Niet echt geweldig geslapen. Veel last van het hoesten.
Rond 09:45 uur eruit gegaan, omdat ik toch mijn voeding moest afsluiten. Ook mijn zus is meteen opgestaan. De vriendin van mijn zus was werken en de rest sliep nog. Mijn zus is gaan afwassen en ik ben terwijl gaan douchen.
Rond 10:50 uur was ook mijn zwager wakker. En even later ook de vriend van de vriendin van mijn zus. Daarna koffie gezet en tafel gedekt en toen gebruncht.
Hierna alvast wat spullen in de auto.
In het begin van de middag kwam de vriendin van mijn zus ook thuis. En even later zijn we naar haar ouders gegaan. Daar wat gedronken en rond 16:45 uur zijn we terug naar Breda gegaan.
Was rond 18:05 uur thuis. Het was een geslaagde oud en nieuw en erg gezellig.
thuis meteen de spullen opgeruimd en alvast voeding klaar gemaakt. Rond 21:00 uur aangesloten en naar bed gegaan. Was erg moe.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2016 toe!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten