Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zaterdag 3 december 2016

Dagje weg en gaat niet lekker

Zaterdag 26 November 2016. Rustig aan en verjaardag
Afgelopen dagen rustig aangedaan. Beetje schoongemaakt, wasjes gedraaid enz.
Vrijdag rond 17:00 uur bij ma langs geweest en 's Avonds naar een vergadering van Spiridon geweest.
Zaterdagochtend lekker uitgeslapen. Daarna rustig aan gedaan en rond 15:40 uur met de auto naar de verjaardag van mijn maat geweest. Was erg gezellig. Bij thuiskomst meteen omgekleed, voeding aangesloten en naar bed.

Zondag 27 November 2016: Dagje Slagharen
Vandaag een dagje met Vrienden naar Slagharen geweest. Het was erg druk door dat sinterklaas was, maar het was wel erg gezellig. Was rond 21:00 uur thuis.  Was goed moe en ben na het klaarmaken en aansluiten meteen naar bed gegaan.




Dinsdag 29 November 2016: goed moe
Maandag en dinsdag niet veel gedaan. Was goed moe van het weekend. Maandag lekker een bank dag gehad. En lag er 's avonds op tijd in.
Dinsdag een was gedraaid en camera spullen klaar gelegd voor morgen. Was dinsdagavond niet helemaal lekker en ben ook op tijd naar bed gegaan.






Woensdag 30 November 2016: Slechte nacht en Villa Pardoes
Vannacht zeer slecht geslapen. Last van mijn buik en voel me niet lekker.
Rond 7:00 uur  uit me bed gekomen en de TPV afgesloten. Tijdens het afsluiten voel ik me niet lekker. Ben blij dat ik kan zitten.  Hierna met gewassen en aangekleed. Daarna bakje thee gedronken.
Rond 08:00 uur de foto spullen gepakt en naar Kaatsheuvel gereden.
Was rond 08:30 uur bij Villa Pardoes.



Daar eerst en kop koffie gedronken. Voel me iets beter.
Had vandaag 5 gezinnen en was dus om 11:30 uur al klaar. Het was geweldig om te doen. Het weer was redelijk, waardoor we ook wat foto's buiten kon maken.
Na het fotograferen en een bakje koffie gedaan en rond 12:00 uur naar huis gereden.
Was tocht wel blij dat ik thuis was. Wou eigenlijk vanmiddag meteen de foto's bewerken, maar dat lukte niet. Heb uiteindelijk tot 16:30 uur op de bank gelegen.

Zaterdag 3 December 2016: Gaat niet lekker
Woensdag op Donderdagnacht weer slecht geslapen. Erg last van mijn buik. Mijn medicatie doet gelukkig nog zijn werk. Heb ook weinig fut en geen eetlust.
Had donderdagochtend de computer al aangezet om de foto te bewerken, maar weer op de bank gelegen van de pijn en weinig energie. Uiteindelijk in de avond toch de foto's bewerkt en meteen naar Villa Pardoes gestuurd.
Donderdag op vrijdagnacht iets beter geslapen. Maar vrijdag heel de dag in bed door gebracht. Wat voel ik me beroerd. Vrijdagmiddag twijfel ik of ik de huisarts niet moet bellen of te wachten na het weekend. Ik besluit te wachten tot na het weekend, want moet ook nog voor de vogels van mijn zus zorgen.
Vrijdag op zaterdagnacht weer wat minder geslapen.
Voelde me zaterdagochtend erg beroerd en heb de tandarts maar afgebeld. Had vandaag daar eigenlijk naar toe moeten gaan voor een kroon.
Daarna wat geslapen. Rond 15:00 uur werd ik weer wakker.  Ik zet op Facebook een oproepje om me te helpen met het verzorgen van de vogels van mijn zus en zwager.
Gelukkig werkt dat en het wis opgelost. De overburen van mijn zus en zwager komen de sleutel halen.
Heb heel de dag weer in bed gelegen. Ik voel me goed beroerd. Als het maandag niet beter gaat ga de huisarts bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten