Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 16 december 2016

Dubbel gevoel

Maandag 12 December 2016: Thuis
Vrijdag 9 December 2016: Vannacht redelijk geslapen. Heb nog wel mijn extra pijnmedicatie nodig.
Vandaag een was gedraaid en verder weinig gedaan. Lekker bijkomen. Had vandaag afspraak bij de mondhygiëniste, maar heb die afgebeld.
Zaterdag 10 December 2016: Vandaag geholpen bij Spiridon met de worstenbroodactie.  Was een geslaagde actie. Was om 09:20 uur weg gegaan en was rond 18:30 uur thuis. Dus wel een lange dag en dat merk ik goed. M aar kan komende dagen weer uitrusten.
Zondag 11 December: vanochtend lekker way uit geslapen en vanmiddag bij iemand op bezoek geweest.
Maandag 12 December 2016: Vandaag weinig gedaan. Lekker uitgerust. In d avond wel even naar een vergadering geweest.

Dinsdag 13 December 2016: Uitslag Synacthen-test en Dubbel gevoel
Vanochtend mijn huisje in kerstsfeer gebracht.
Rond 13:15 uur met de auto naar het ziekenhuis gegaan. Was rond 13:30 uur in het ziekenhuis ( Amphia locatie Langendijk). Me rond 13:35 uur gemeld bij de poli Interne/hematologie/oncologie.
Daarna in de wachtkamer plaats genomen.
Ron d 14:00 uur door arts geroepen. Synacthen-test was goed. De cartisol waarde is niet te laag. Alleen na toediening  van de medicatie stijgt de waarde niet. ( oorzaak spanning/opname).
Aan e ene kant mooi dat het goed is, want dat betekent dat er weer zeldzame ziekte uitgesloten kan worden, maar aan de andere kant weten we nog niks.
Terwijl de witte bloedcellen verhoogd blijven ( bloedafname tijdens opname).
Hij heeft overleg gehad met mijn MDL arts en wil me doorsturen voor een second opinion naar Dr van Dalen in het Erasmus als ik het goed vindt. Ja doe maar wil weten wat er aan de hand is.
Daar gaan we weer.
Het kan wel even duren voor ik terecht kan, want hij wil dat ik alleen bij deze arts terecht komt.
Ben voorlopig klaar bij deze arts.
We wachten af!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrijdag 16 December 2016: Rustig aan
Afgelopen dagen rustig aan gedaan. Woensdagavond nog wel even naar de stad geweest. Daar was een openingsshow ivm nieuwe verlichting grote kerk. Vandaag alle spullen klaar zetten voor morgen. Ga komend weekend als fotograaf mee bij de grote estafette voor serious request van Spiridon. 300km in 28 uur. Zal zwaar worden, maar heb er erg veel zin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten