Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

donderdag 15 oktober 2009

Donderdag 15 Oktober 2009: wat vooraf ging


Maandag 28 September 2009:Nieuwe auto

Vandaag naar Otten toe i.v.m. mijn nieuwe auto.
net bij Otten geweest en maandag 5 oktober ga ik mijn nieuwe auto op halen.


Zondag 4 Oktober 2009:Marathon Zeeland

Vandaag naar Zeeland geweest voor de wandelmarathon Zeeland.

Rond een uur of 5 opgehaald en richting Burgh-Haamstede gereden. Daar bij de andere spiridonners gevoegd en rond 7:30 richting de start gewandeld. Rond 8uur klonk het startschot en mochten we beginnen aan onze marathon. Rustig begonnen en bij peter gebleven. Voor ons liepen nog 3 wandelaars. Toen we naar ongeveer 20km het strand opgingen voor 7km strand bij vrouwenpolder ben ik weggegaan bij peter en mijn tempo gaan verhogen. op het strand haalde ik al een wandelaar in. En iets voor Domburg de tweede wandelaar. Hierna ben ik iets gaan versnellen. Na 5:28uur ging ik in Zoutelande de finish over als 1e Nordin walker en 2e totaal. Dus mijn doelstelling gehaald. Na de finish werd ma en daarna ik nog geïnterviewd door radio zeeland die live verslag aan het doen waren. Na de finish binnen in de tent gezeten met de andere spiridonners en wat gedronken. Nadat we nog even gekeken hebben ben ik met pa en ma richting Westkapelle gereden om daar een lekker visje te eten. Tijdens het eten zagen we boven op de dijk de laatste wandelaars lopen( ik was op dat moment al 4uur binnen). Na het eten hebben we bij Domburg nog over het strand gewandeld( had ik nog niet gedaan) en daarna koffie gedronken op een terras met uitzicht over zee. en daarna lekker naar huis.

                                          Finish Marathonzeeland 2009 in 5:28:00
Maandag 5 Oktober 2009; Nieuwe auto ophalen

Lekker uitgeslapen na gister. Rond 11:00uur naar otten geweest om mijn oude auto weg te brengen en mijn nieuwe auto op te halen. S'midags naar pa en ma geweest om de auto te laten zien. en verder lekker rustig aan.


Zondag11 Oktober 2009: Walibi

Vandaag er op tijd eruit. vandaag met zus en vriend van zus naar walibi. we hebben een prachtige dag gehad met goed weer. en genoten van de attracties in het park.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten