Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 16 oktober 2009

Vrijdag 16 Oktober: Plotselinge ziekenhuisopname


Vrijdag 16 Oktober 2009: Plotselinge ziekenhuisopname

Smorgens gewoon lekker gewerkt tot 12uur. Ik had eigenlijk tot 13uur moeten werken, maar omdat ik morgen en maandag extra werk i.v.m. de verbouwing mag ik een uur eerder weg en dat komt mooi uit , want ik moet nog wat doen. Thuis eerst lekker gegeten. Na het eten wat opgeruimd en meteen een boodschaplijstje gemaakt. Ben rond 13:30uur met de auto naar Wc moerwijk in Breda gereden en heb bij de ALDI en em-t boodschappen gedaan. Bij de ALDI nog met oud collega's staan te kletsen. Daarna nog op wc heksenwiel bij de blokker geweest. Hierna naar de gamma gereden om daar een binnen- en buitenband voor mijn fiets te kopen , want mijn achterband is kapot en over 2 weken heb ik hem nodig als ik naar het concert van rowwen heze ga in Molenschot. Ben daarna naar huis gereden en was rond 15:30 thuis. Heb eerst de boodschappen naar boven gebracht. Ik dacht bij me zelf ik breng eerst de boodschappen weg en drink wat , zodat ik daarna de fietsband kan verwisselen, want het is best lekker weer. Maar toen ik boven de boodschappen had opgeruimd en de tassen had terug gelegd. kreeg ik in een keer verschrikkelijke pijn in mijn bovenbuik en erg stekende pijn en drukend gevoel op mijn borst. Ik schrok mijn eigen kapot "wat is dit nou". Gelukkig raakte ik niet in paniek en ben de gang opgelopen en heb bij de buren aangebeld. Die heeft mij geholpen om terug te lopen naar mijn slaapkamer , zodat ik op bed kon gaan liggen. Daarna heeft ze rond 16uur 112 gebeld. Nog geen 5min later hoorde ik de ambulance aankomen met sirene. Nadat de ambulancebroeder mijn had onderzocht een hartfilmpje had gemaakt. belde hij met het zkh met de cardioloog , want er was een afwijking te zien op het filmpje( 2 tepel piekken). Daarna werd er een infuus geprikt en kreeg ik wat tegen de pijn.
De Ambulance waarmee ik naar het ziekenhuis ben gebracht
 
 
 ook kreeg ik iets onder mijn tong voor mijn hart. Hierna werd ik door de broeders naar beneden geholpen en in de hal beneden op de brancard gelegd. Daarna ben ik met spoed naar de seh van het Amphia ziekenhuis in Breda gebracht.
De SEH van het Amphia
 
Mijn buren hadden ondertussen mijn ouders gebeld. 16:20uur bij het ziekenhuis aangekomen werd ik naar behandelkamer 28 gebracht. Eerst werd er bloed geprikt zowel uit mijn arm als uit mijn oor. Ook werd er opnieuw een hartfilmpje gemaakt, werden er foto's gemaakt van longen en hart en werd er een monster van mijn urine genomen. Ook werd ik lichamelijk onderzocht. Ondertussen waren mijn ouders er ook. Toen wij na al de onderzoeken zaten te wachten kreeg ik weer een pijnaanval. Mijn moeder liep de gang op en riep een zuster. binnen enkele seconden stonden er 6 man om mijn heen. Door de hevige pijn kreeg ik ook een hyperventilatieaanval en moesten ze me weer rustig krijgen. Om 19:30uur kregen we eindelijk de uitslag. Er was goed nieuws en slecht nieuws! Er was niks met mijn hart , longen , darmen en ook op de foto's was niks te zien , maar ik word wel voor een nacht ter obeservatie opgenomen , omdat mijn bloedwaarde van mijn lever niet echt goed zijn en morgen kunnen ze dan meteen een echo maken. Dit valt erg tegen , maar niks aan te doen. Mijn ouders gaan naar mijn huis om wat spullen te halen en mijn maat Corne op te vangen , want die zou bij mij vakantiefoto's komen kijken om 20uur. Ook lichten ze meteen mijn werk in en bellen ze naar mijn zus en broer.

Om 19:40uur wordt ik door een verpleegster met rolstoel opgehaald en naar unit28(interne geneeskunde) gebracht. Ik kom op een 2persoonskamer te liggen(kamer 248). Hier krijg ik wat te eten. rond 20:30uur komen pa en ma wat spullen brengen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten