Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 19 juni 2012

Update


Maandag 11-06-2012.
Vannacht goed geslapen. Vanochtend de huisarts gebeld voor herhaling medicatie. ' S middags naar Breda geweest. Eerst bij mijn thuis geweest en toen bij de apotheek mijn medicijnen opgehaald en bij het postagentschap mijn dozen voeding enz opgehaald. ( deze had ik donderdag hier laten afleveren). Daarna weer naar mijn eigen huis en hier wat dozen neer gezet.

Dinsdag 12-06-2012
Vanmiddag bij mijn zus en zwager geweest. We zouden met het laminaat beginnen , maar de trap is nog niet af. Wel met mijn zus de maten opgemeten voor nieuwe drempels boven. Hierna wat boodschappen gedaan en Daarna ben ik nog bij mijn eigen huis geweest om voor minoes te zorgen en weer op tijd richting de Rijen.
Woensdag 13-06-2012
Vandaag samen met ma bij mijn zus geweest. Ma heeft geholpen met schilderen en ik heb boven de nieuwe drempels op maat gemaakt en vast gemaakt. Hierna ben ik even bij mijn thuis geweest om voor minoes te zorgen en heb daarna ma opgehaald.
Donderdag 14-06-2012
Vandaag ma afgezet bij mijn zus en zwager. Daarna ben ik zelf wat boodschappen gaan doen. Hierna ben ik bij mijn thuis geweest om voor minoes te zorgen en even wat achter de computer te doen. Toen ik daar mee bezig was. Belde mijn moeder al aan. Ze waren al klaar en ze was door mijn zus en zwager afgezet. Nadat ik klaar was met alles zijn we naar de Rijen gereden.
Vrijdag 15-06-2012
Vandaag lekker rustig aan. Ben vanochtend met ma boodschappen wisten doen en ' s middags zijn we nog bij cranenbroek geweest. verder niks bijzonder. Heb ' s avonds nog bezoek gehad van maat van me.
Zaterdag 16-06-2012                                                                                                                          Ben vanochtend bij a.v. spiridon even thee wisten drinken en even bijkletsen met mijn clubgenoten. Ben hierna naar mijn eigen huis gereden. Om daar wat achter de computer te doen en minoes te verzorgen.
Zondag 17-06-2012
Vandaag niks bijzonders gedaan ' S avonds nog voetbal gekeken.
Maandag 18-06-2012
Ben vandaag weer met ma bij mijn zus en zwager geweest. Eerst hebben we bij mijn apotheek nog wat medicijnen opgehaald en daarna zijn we naar mijn zus en zwager gegaan. Ma ging met mijn zus schoonmaken. en ik ben met mijn zwager begonnen aan het laminaat leggen. En heb hem lesgegeven in laminaat leggen. 'S middags zijn we nog bij de gamma geweest om laminaat bij te halen en plinten. Hierna ben ik met ma naar mijn eigen huis geweest en hebben minoes verzorgd. Hierna moesten we nog naar cranenbroek om iets te ruilen en nog naar kruidvat voor paracetamol. Ik was blij om weer thuis te zijn en te kunnen zitten.
Dinsdag 19-06-2012
Vandaag ben ik bij mijn zwager geweest om verder te gaan met laminaat leggen. Rond een uur of 16uur ben ik naar mijn eigen huis gegaan om voor minoes te zorgen. Donderdag ga ik weer terug om de laatste kamer te leggen en weer nieuwe drempels te leggen, want deze zijn te laag( verkeerd in de winkel gemeten) ben nu wel goed moe en morgen lekker een rust dag. Maar ik doe het met plezier en heb lekker afleiding. En ze doen ook zoveel voor me.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten