Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

donderdag 11 december 2014

Week thuis bij ma

Zaterdag 6 December 2014: hoe gaat het
Niet goed geslapen.  Heb vannacht 2 keer extra oxcynorm ingenomen. Nadat ik de krant heb gelezen en thee op heb. Sluit ik de voeding af. En loop naar boven om te douchen. Ma loopt mee en blijft boven. Ze durft me niet alleen te laten. Ik vindt dit heel erg voor haar, maar ben ook trots op haar. Ben blij weer op bed te liggen. Voeding weer aangesloten. Omdat ik bijna geen oxcynorm meer heb besluit ik de voeding lager te zetten naar 42ml per uur. 's Middags is er nog voeding geleverd. Alleen wel maar een doos. Als ik op mijn tablet bij mijn e-mails kijk. kom ik er achter dat afgelopen woensdag er geprobeerd is om ook 2 dozen af te leveren??????????
Maandag even bellen. Verder rustig aan. Blijf weinig urine produceren en heb ook maar weinig zin in iets te drinken. Heb mijn vandaag ook gewogen 67,4kg.

Zondag 7 December 2014: Bezoek en auto terug
Vannacht iets beter geslapen nu de voeding op 42ml staat. Heb een keer oxcynorm genomen. Vandaag is mijn zus met zwager langs geweest. Mijn zus heeft mijn auto mee terug genomen. Heb ook via een app mijnmedicatie bij de apotheek besteld. Mijn zus haalt ze dinsdag op. Verder rustig aan. mijn gewicht vandaag 66,7kg.

Maandag 8 December 2014: het zelfde
Het blijft allemaal het zelfde. Weinig drinken, weinig urine productie. veel moe. blijf afvallen. vandaag 66,3kg. Heb ook nog naar sorgente gebeld. Het klopt er is voeding proberen te leveren bij me thuis. het staat bij het ophaalpunt. Ik hoef niks te doen. Wordt uiteindelijk terug gestuurd.
Heb vanmiddag even achter de computer gezeten, maar was erg zwaar.

Dinsdag 9 December 2014: Oppas.
nog het zelfde. Omdat ma vanochtend weg moet komt de buurvrouw even bij mij zitten. Mijn zus is terwijl bij de apotheek waar het niet helemaal goed gaat. Volgens de apotheek is er geen medicatie besteld.  Even later is mijn zus er ook.  Als ma er weer is. Gaan ze lunchen. Heb ondertussen de apotheek aan de telefoon gehad. Mijn zus rijdt nog een keer op en neer om als nog de goeie medicatie te halen. Verder rustig aan. Gewicht 66,0kg.

Woensdag 10 en Donderdag 11 December 2014: Gaat niet echt lekker
Het gaat niet echt lekker. blijf afvallen 65,6kg. Produceer steeds minder urine. Is heer erg donker. Het uit bed gaan om bv te wassen of tanden te poetsen kost steeds meer moeite. Heb donderdag uit eindelijk de voeding op 21ml gezet. Heb steeds meer pijn in de onderbuik en last van de insteek. Heb donderdag nog wel voeding bij sorgente besteld. Omdat het niet echt goed gaat. Ga ik morgen eens bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten