Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

maandag 4 juli 2016

Controle en NK Junioren

Woensdag 29 Juni 2016: Controle RadboudUMC
Vannacht niet echt geweldig geslapen. Dus wat langer in bed gelegen. Rond 09:00 uur eruit gekomen.
Ben rond 10:00 uur te voet naar het station gelopen en daar om 10:40 uur de trein naar Nijmegen gepakt. In de trein terwijl de vragenlijsten ingevuld.
Was rond 11:45 uur in Nijmegen. Daar naar het centrum gelopen en daar mijn gratis koffie met appelgebak genomen. Hierna nog wat rondgewandeld. Rond 14:00 uur naar het station gelopen en daar om 14:38 uur de trein naar Nijmegen Heyendaal gepakt. En vanuit daar te voet naar het ziekenhuis gelopen. Was om 15:00 uur bij het ziekenhuis en daar ven in de hal gezeten.
Rond 15:25 uur richting Nucleaire Geneeskunde gelopen. Me daar gemeld en plaats genomen in de wachtkamer. Om 15:45 uur werd ik geroepen voor de botdensitometrie.. Eerst scan heup, daarna rug en als laatste rechterzij.  Was rond 16:00 uur klaar en ben toen richting de mdl poli gelopen.
Me daar gemeld en kon even later met de arts meelopen.
Men is tevreden hoe het gaat. Dus we gaan zo door. Ook nog over mijn aanstaande vliegvakantie gehad en hoef de ampullen met de tpv toevoegingen niet mee te nemen. Was rond 16:30 uur klaar. Hierna meteen bloed geprikt ( 8 buisjes) en kweekje van de neusgaten.
Hierna kon ik meteen meelopen met de TPV verpleegkundige. Eerst gehad over hoe het gaat. Daarna de medicatie door genomen. Hierna de vragenlijsten, met deze vragenlijsten willen ze de problemen met TPV in kaart brengen en zo meer gericht ondersteunen.
Daarna de fibroscan van de lever gehad. Was goed. En daarna vetmeting onderhuids met stroomstootjes. Had plakkertjes op hand en voet en daar doorheen ging kleine stroomstootjes. Het was goed. Was rond 17:00 klaar.
Daarna nog even wat gedronken in de hal en toen terug richting het station. Daar om 17:43 uur de trein naar Nijmegen gepakt. Op station Nijmegen over gestapt.
Was rond 19:20 uur terug in Breda. En door de regen te voet terug naar huis. Ben op tijd naar bed gegaan.

Vrijdag 1 Juli 2016: Dag 1 NK Junioren
Vanochtend lekker uitgeslapen, want heb een druk weekend voor de boeg. Rond 10:00 uur eruit gekomen en me afgekoppeld en daarna gedoucht.  Verder rustig aan. Rond 13:30 uur alvast de tpv voor vanavond klaar gemaakt.


Rond 14:15 uur richting atletiek vereniging Sprint gereden voor de 1e dag NK Junioren.
Me daar gemeld en rond 14:50 uur naar de kassa voor de entree gelopen. Tot ongeveer 20:00 uur daar gezeten. Toen nog even naar de laatste wedstrijden gekeken en wat gedronken. ( mijn neef, tante, oom en nog een tante helpen ook mee).
Was rond 22:45 uur thuis. Me daar meteen aangesloten en nar bed gegaan.

Zaterdag 2 Juli 2016: Dag 2 NK Junioren
Rond 07:00 uur er uit gekomen. Eerst een kopje thee op. Daarna me afgekoppeld en gewassen. Rond 08:00 uur naar sprint gereden. Me daar weer gemeld. Rond 09:15 uur Jury vergadering. Daarna nog een bakje koffie op.




Rond 09:45 uur naar de finish gelopen op de baan. Ben vandaag atletenvanger en moet met andere de atleten opvangen en onder begeleiding terug brengen naar de callroom.
Mooie wedstrijden gezien. We werden goed verzorgd met drinken. fruit, broodjes, soep enz.
s 'Morgens wel een paar buien gehad, maar verder was het prachtig weer.
Rond 14:30 uur was er de kidsrun van 1000m. Dit was om kinderen kennis te maken met zo'n grote wedstrijd. Ook zij werden opgevangen en onder begeleiding terug gebracht. Was mooi te zien hoe veel plezier ze hadden als de toeschouwers ze riepen toen we er langs liepen om ze terug te brengen.
Hierna hadden we even pauze
Om 15:25 uur gingen we verder. Met weer mooie wedstrijden.
Rond 19:00 uur was de laatste finale van de dag en wel de 100 meter. Joris van Gool van A.V. Spiridon pakte goud.
Hierna even naar de prijsuitreiking wisten kijken.
Daarna met Oom. tante en tante gegeten ( pasta buffet).
Ben rond 21:30 uur naar huis gereden. daar meteen de TPV klaar gemaakt en aangesloten en mijn bed ingedoken.

Zondag 3 Juli 2016: Dag 3 NK Junioren.
Rond 06:00 uur eruit gekomen en rond 07:10 uur naar sprint gereden voor dag 3 van het Nk Junioren.
Me daar weer gemeld en bak koffie gedronken. Daarna met mijn coördinator naar meldbureau deelnemers gelopen. Daar even uitleg gekregen. Hier moeten de deelnemers zicht tot maximaal 1,5 voor de start van een onderdeel melden. als het hun eerste dag is krijgen ze hier ook hun startnummers. 1,5 uur voor een bepaalde onderdeel wordt het formulier meteen mee genomen door de koerier naar het wedstrijdsecretariaat. Als een atleet net te laat heeft ie nog kans dat ie mee kan doen. Is een atleet veel te laat is het uitgesloten van deelname. Als men onderweg denkt dat men te laat komt kunnen ze bellen en de reden door geven, dan wordt dat aan gegeven op het formulier en kunnen ze gewoon meedoen.
Was leuk om te doen. Ook wat spiridonners gezien die komen kijken.
Rond 16:35 uur stop ik, want moet me melden bij de EHBO, omdat ik nog een andere functie krijg. Assistent dopingcontrole.
In het EHBO hok uitleg gehad en we moesten wat formulieren onderteken. Ik heb pas de laatste finale. Dus kan eerst nog naar de 200m finale kijken van Joris van Gool. Hij pakt zilver.
Hierna wisten eten.
Rond 19:15 uur mijn spullen bij de EHBO opgehaald.
Vlak voor de start van de laatste finale de 4x400m ben ik de baan opgegaan bij de finish. Na de start heb ik mijn hesje van de dopingcontrole aangedaan. Na de finish ben ik bij de desbetreffende persoon gebleven. Na de prijsuitreiking heb ik hem naar de dopingcontrole gebracht.
Hierna was ik klaar om 21:00 uur. Het was zeer interessant om te doen.
Hierna wat gedronken.
Was rond 23:00 uur thuis. Daar meteen de TPV klaar gemaakt en aangesloten en naar bed. Morgen lekker uitslapen. Ben bekaf, maar het was heel gaaf om te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten