Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 12 juli 2016

Trouwreportage en EK Atletiek

Vrijdag 8 Juli 2016: Afgelopen dagen en Trouwreportage
Afgelopen dagen lekker rustig aan. Lekker bijkomen van het NK Junioren.  Ben dinsdag overdag bij ma geweest. Daar samen met mijn zus nog wat administratie opgeruimd en ik heb de computer schoon gemaakt en hij doet het weer en we kunnen weer internetbankieren. Bij ma wisten blijven eten en 's avonds had ik een vergadering.
woensdag nog bij vrienden in de rijen geweest en daar nog samen naar het Ek atletiek gekeken. Ik had er vandaag ook naar toe kunnen gaan, maar heb het niet gedaan. Keuzes maken en ga zaterdag ook al.

Gister de camera enz klaar gemaakt. Want heb vanmiddag een trouwreportage. Ben rond 13:45 uur naar het ouderlijk huis van de bruid gereden om daar foto's te maken als ze wordt opgehaald.
Daarna naar kasteel Bouvigne gereden. Daar foto's in het kasteel gemaakt van de trouwceremonie en daarna trouwreportage gemaakt in de tuin van het kasteel.

Was rond 17:30 uur weer thuis. Daar wel meteen de foto's op de computer gezet. verder rustig aan.

Zaterdag 9 Juli 2016: EK Atletiek Amsterdam
Vannacht slecht geslapen, veel pijn, misselijk enz.
Ben rond 09:00 uur er uit gekomen en heb me afgekoppeld en gewassen. Daarna me rugzak ingepakt en heb ook alvast de voeding voor vanavond klaar gemaakt.
Ben rond 10:50 uur richting Rijen naar A.V. Spiridon gereden.
Daar Zijn we met 88 man de bus ingestapt en op weg gegaan naar het Olympisch Stadion in Amsterdam.



Helaas door vertraging op de weg zijn we wat later in Amsterdam. Daar zijn we afgezet bij het Olympisch stadion.
Daarna zijn we het Ek terrein binnen gegaan. Waar we eerst nog een groepsfoto hebben gemaakt.
Hierna zijn we het stadion binnen gegaan.

Het was een geweldige ervaring en wat een sfeer in het stadion.
Hele mooie wedstrijden gezien tijdens de middag sessie. Zoals Het verspringen en speerwerpen bij de zevenkamp vrouwen met mooie resultaten voor de Nederlandse dames,  kwalificaties van het hoogspringen en kogelstoten Mannen en ronde 1 van 4 x 400m V en M. Daarna waren er nog wedstrijden voor gehandicapten waarin Nederlandse toppers het opnamen tegen Europese collega's.
Zoals de 200m met Marlou van Rhijn. die ze ook won.


Om 16:00 uur was de middag sessie afgelopen en zijn we het stadion uitgegaan.  ( het stadion bleef ook dicht tot de avond sessie.
Ik ben bij de prijsuitreikingen wisten kijken en daarna nog wat rond gewandeld.
Rond 18:00 uur zijn we het stadion ingegaan.
Daar was eerst nog wat vertier voor de bezoekers. Er reden allemaal verschillende fietsen op de baan. Van heel oude tot wat minder oud en alle soorten, zoals een wielerfiets met houten velgen. Ook was er nog een wedstrijd welk vak het enthousiast is, nou ons vak dus. Er werden allemaal sportspullen het vak in geschoten.










Om 18:45 uur begon de avondsessie met Finale Speerwerpen V, Afscheid van Gregory Sedoc, Halve finales 110m Horden,  4x 100m Ronde 1 M en V en de Nederlanders gaan door naar de finale. Finale Polsstokhoogspringen V, Finale Hink-stap-springen M, halve finales 400m Horden,  Finale discuswerpen M,





























 Laatste onderdeel zevenkamp V de 800m en Goud voor Anouk Vetter. Het stadion gaat uit zijn dak. en Finale 5000m V, finale 110 Horden M, Finale 800m V en Finale 1500m M.














Rond 22:00 uur verlaten we het stadion en gaan eerst nog even naar de eerste prijsuitreikingen kijken bij Medal plaza. Als Dafne  Schippers is geweest verzamelen we op een punt en lopen daarna naar de bus die een paar straten verder op staat. En daarna op naar Rijen.


Rond 23:45 uur zijn we weer terug bij Spiridon. Ik stap meteen in mijn auto gaan naar huis. Ben rond 00:10 uur thuis. Kleed me om en sluit me aan en duik me bed in. Ben bekaf, maar het was een geweldige dag en leuk om mee te maken. En de komende dagen lekker rustig aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten