Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 4 oktober 2022

Update September

 Update September

En de maand september is weer afgelopen.  Eindelijk een maand met vooral positieven gebeurtenissen. 

Vrijdag 2 September telefonische controle radboudumc. Bloeduitslagen netjes en dus groen licht voor de vakantie. 

Zaterdag 3 september was het vooral inpakken van de koffers. Had een kleine koffer met de kleding enz. Een grote koffer voor de tpv en nog een grote tas voor de antibiotica. Had afgelopen nacht wel weer een slechte nacht. Dus vanavond er vroeg in.



Zondag met maat vertrokken naar het zwarte woud in Duitsland voor een weekje vakantie.  

Maandag 5 september zijn we naar Europapark gegaan.  Het was redelijk rustig, dus konden rustig aan doen. Sommige attracties zorgen toch voor wat problemen, zoals hoofdpijn of wat last van nek.  Het weer was ook top. Dus vandaag voor de zekerheid de waterattracties gedaan.




Dinsdag 6 september zijn we met de trein naar Freiburg geweest. Dus mondkapjes op in de trein. In Freiburg rond gewandeld, op terras gezeten en nog met een treinbaan een berg op geweest. Rond 16 uur hebben we de trein al terug gepakt. In hotel even uitgerust.




Woensdag 7 september voor de 2e dag naar europark geweest. Was weer redelijk rustig. Het weer is mee gevallen. 



Donderdag 8 september naar de langste kabelbaan van Duitsland geweest. De schauinslandbahn in de buurt van Freiburg. Wat een rit. Boven op de berg eerst wat gedronken en daarna naar hoogste punt gewandeld. Maar wat een prachtig uitzicht. 


Toen we weer beneden waren daar eerst gegeten en daarna zijn we naar de hoogste watervallen van Duitsland gereden. Deze is in Triberg. Daar een kleine wandelroute gewandeld

Vrijdag 9 september eerst naar Gengenbach gereden. Dit is een dorpje met een oud centrum. Daar eerst wat gedronken. Toen wat regen gehad. Toen eerst maar een kerk binnen gegaan. Toen het droog was een wandelroute langs de bezienswaardigheden gelopen. Met prachtige poorten, vakhuizen en mooie straatjes.  Daarna nog naar offerburg geweest. Een wat grotere stad. Door het centrum gelopen, ijsje gegeten, op terras gezeten en ook gegeten.



Zaterdag 10 september terug naar huis gereden. We wouden eigenlijk nog eerst een stad bezoeken, maar we zaten na 5 minuten op de snelweg al in de file. Daarna begon het ook nog te regenen. Dus maar door gereden. Ter hoogte van het moseltal  nog gestopt voor foto's.



Een heerlijke vakantie gehad. Het was wel vermoeiend. Lag elke avond om 22 uur te slapen. En rond 19uur waren we altijd terug op vakantie. 

Met de antibiotica was het goed te doen. Het was wel altijd een uitdaging om een goed plelje te vinden om het toe te dienen. 

Zondag 11 september was het eindelijk weer tijd voor hardloopevenement rondje rijen van spiridon. En voor het eerst sinds opname mei weer mee geholpen als coördinator opbouw start/finish en scheidsrechter start/finish. Dus niet sjouwen maar zorgen dat het gebeurt. Maar iedereen houd er ook rekening mee. En zijn al blij dat ik er ben. 



Verder rustig aan.

De dagen erna redelijk rustig aan. Wel natuurlijk was draaien, boodschappen doen. 

Donderdag 15 september met maat naar de Efteling geweest. Was lekker rustig.



Zaterdag 17 september met zus en ma ( zus reed in mijn auto) naar de verjaardag van mijn broer in Velden.  Fijn dat ma weer in de auto kan. We waren er op tijd, zodat we even tijd zonder ander bezoek.

Daarna met zus en nichtje de hondjes uitgelaten. Was heerlijk. Toen we terug waren was het al wat drukker. Eerst mijn antibiotica toegediend. En na een half uur weer terug naar Breda gegaan. 

Zondagmiddag met vrienden naar België geweest bij een neef en zijn gezin. Lekker bij gekletst en samen gegeten.

Maandag 19 september bloed laten prikken in het amphia voor het radboudumc.  Verder rustig aan. Tussendoor werk ik ook aan de blog over opname in mei.

Donderdag 22 september met zus naar fototentoonstelling van Bredaphoto in de grote kerk geweest. En daarna bij familie snorhaar (Katten café) geluncht voor onze verjaardag nog.






Zaterdag 24 september de clubkampioenschappen van spiridon gehad. Helaas in de regen. Heb geholpen bij de finish van de looponderdelen. En tussendoor lekker rustig aan.

De dagen erna lekker rustig aan. Woensdag 28 september naar de tandarts geweest. Dit keer geen gekke dingen. Krijg wel extra afspraak om gebit goed schoon te houden.  Gebit krijgt veel te verduren door de puffers of andere medicatie.  Donderdag auto gekeurd. Verder rustig aan ivm druk weekend.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten