Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 25 oktober 2013

Oproep ziekenhuis en dagopname


Donderdag 24 Oktober 2013: Kermis, gewandeld en oproep Ziekenhuis
Zaterdag 19 Oktober: Ben Rond 12:00uur richting de Rijen gegaan om bij Ma langs te gaan, want mijn broer was er met de kindjes. Toen ik er was. Waren ze niet thuis. Even later kwam MA samen met Kami. Ze waren te voet boodschappen wisten doen. Tano was met mijn Broer weg. Met Kami eerst lekker getekend.  Even later was mijn broer en Tano er ook. Mijn broer ging weg. Daarna samen met MA, Kami en Tano memory gespeeld, maar er valt van Kami niet winnen. Daarna hebben Kami en Tano mee geholpen mijn auto te wassen. Hierna hebben we een film gekeken. Toen de film was afgelopen kwamen ze langs om de tuin van Ma verder af te werken. Hierna nog een keer met Kami memory gespeeld, maar weer niet kunnen winnen. Toen mijn broer weer thuis was hebben we gegeten. Daarna ben ik naar huis gegaan.
Zondag 20 Oktober: Ben vanmiddag met een maat van me naar de kermis in Breda geweest. We zijn er ongeveer 1,5 uur geweest.
Dinsdag 22 Oktober: Ben vanochtend gebeld door het Amphia. Ik wordt Aanstaande vrijdag al geholpen aan mijn blaas. Dit is sneller dan ik had verwacht. Ben vanmiddag naar het mastbos geweest om lekker te wandelen en te genieten van het mooie weer. Heb gewoon zonder jas gelopen. Heb wat foto's gemaakt van paddenstoelen. Ben hierna wat boodschappen wisten doen. Was rond 18:00uur weer thuis.

Donderdag 24 Oktober: Vandaag wat schoongemaakt en omdat het weer lekker weer is. Ben ik vandaag in boswachterij dorst gaan wandelen en foto's gaan maken. Vanavond er vroeg in. Moet me morgen om 08:30uur melden in het ziekenhuis.
 

 

Vrijdag 25 oktober 2013: Botoxbehandeling blaas
Ben gisteravond op tijd gaan slapen en had voor het slapen gaan mijn sondevoeding afgekoppeld. Om 7:00uur ging de wekker af. Heb Minoes eerst eten gegeven en ben me toen gaan douchen. Na het douchen nog even naar het ochtend journaal gekeken. Om 07:45uur stond mijn buurman beneden klaar met de auto. Het viel redelijk mee met de drukte en rond 08:00uur waren we al bij het Amphia ziekenhuis locatie langendijk. Omdat het nog erg vroeg was ben ik nog even in de hal gaan zitten. Rond 08:20uur ben ik me bij de receptie gaan melden. Ik mocht naar unit 28 lopen De dagbehandeling. Me bij de Balie gemeld en ik mocht meteen meelopen naar kamer 283 een 1-persoonskamer. Daar een opnamegesprek gehad en ik mocht meteen me eigen omkleden en een ok-jasje aandoen.

Ik ben er klaar voor!
Rond 09:30 zou ik aan de beurt zijn, maar ja in een ziekenhuis weet je het nooit. Rond 10:00uur werd ik naar de voorbereidingskamer gebracht. Hier kreeg ik een infuus en werd er biotica aangesloten. Terwijl kwam er nog een man en een kindje binnen. Even later werden die man en ook het kindje naar de ok gebracht en ik maar wachten. Om 10:35uur werd ik naar ok2 gebracht. Daar mocht ik op de ok tafel gaan liggen en werd alles aangesloten. Even later werd ik in slaap gebracht zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Rond 12:00uur werd ik liggend op mijn zij op de verkoeverkamer wakker. Ik had erg pijn in mijn buik en was erg duizelig. Voor de pijn kreeg ik medicatie. Omdat mijn bloeddruk laag bleef 84/50 moest ik op mijn rug gaan liggen, maar dat hielp niks. Bloeddruk bleef laag. Ze geven me wat meer vocht via het infuus. Rond 13:00uur was de bloeddruk iets beter 100/67. Rond 13:30uur ben ik opgehaald een terug naar de afdeling gebracht. Hier eerst nog wat geslapen. Om 14:30uur kreeg ik wat te drinken. Na mijn thee moet ik gaan proberen te plassen. Rond 14:45uur loop ik met de zuster en mijn infuus naar het toilet. Nadat ik terug op bed lig. Kijkt de verpleegster of mijn blaas genoeg leeg is. er mag niet meer dan 150ml inzitten. Gelukkig er zit nog 120ml in. Yes ik mag naar huis. Ik bel mijn buurman op. terwijl krijg ik de ontslagpapieren. over 6 weken controle. Ik krijg nog wat te drinken en kleed me terwijl om. Rond 15:30uur is mijn buurman er. Rond 16:00uur ben ik thuis. Ik loop eerst nog even samen met buurman naar de aldi, want krijg vanavond visite. Als ik weer thuis ben ga ik lekker op de bank zitten. Het is allemaal meegevallen. alleen ik merk goed dat mijn conditie matig is, want dit heeft toch weer een behoorlijke impact op mijn lichaam. Ben erg moe en voel me slap.
Heb vanavond bezoek gehad van een vriend van vroeger. Een jaar geleden in het ziekenhuis elkaar tegen gekomen. Wat al een paar keer wat afgesproken, maar er kwam elke keer iets tussen. Nou zou ik eigenlijk vanavond naar hem gaan, maar kwam er dit weer tussen. Dus is hij bij mij geweest. was erg gezellig en weer het begin om de vriendschap weer op te pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten