Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

donderdag 25 februari 2016

Hoe gaat het op dit moment

Donderdag 25 Februari 2016: Hoe gaat het op dit moment
Woensdag 10 Februari 2016: eerst lekker uitgeslapen en daarna een carnavalswas gedraaid. verder rustig aan.
Donderdag rustig ook rustig aan gedaan. Wel wat opgeruimd in huis.
Vrijdagochtend de carnavalswas opgeruimd. s' Middags met ma naar Ikea geweest oom fotolijsten voor haar te halen. Was erg gezellig. Daarna nog bij de apotheek medicatie opgehaald.

Vanaf zaterdag 13 februari t/m maandag 15 februari op bed gelegen. Was erg moe, had meer buikpijn en was gewoon niet lekker.

Dinsdag 16 februari wel uit bed, maar rustig aan. En 's avond naar een vergadering geweest.
Woensdag tot vrijdags niks bijzonders gedaan. Gewoon lekker rustig aan.
Donderdagavond wel even heel erg benauwd gehad. Hoofd was helemaal rood en kreeg amper lucht. Na 2 keer een inhalatie met Ventolin ging het weer gelukkig beter. Hoest wel weer wat meer.

Zaterdag 20 februari: Vandaag is mijn moeder jarig. Ze wordt 70. Rond 10:00 uur me zus opgehaald en daarna naar ma toe. Daar eerst wat adminstratie bijgewerkt. Daarna koffie met gebak. Ook met zus nog een boodschap gedaan voor ma. 's Middags is er bezoek geweest. Was erg gezellig.
Rond 17:00 uur was mijn broer met zijn gezin er ook. ( hadden overdag wat anders).
Rond 17:30 uur was het andere bezoek weg. En rond 18:00 uur zijn we naar Spijs en ijs gereden om daar met het gezin te eten. Was erg gezellig. Lekker gegeten en bij gekletst.
Om 21:00 uur waren we weer bij ma. En rond 21:30 uur was ik weer thuis. Heb die nacht nog wel last van het eten gehad.

Zondag 21 Februari : Eerst lekker uitgeslapen en 's middags bij kennissen op bezoek geweest en even geholpen met de laptop.

De afgelopen dagen rustig aan gedaan. Maandag en dinsdag achter de computer gezeten om wat dingen voor Spiridon te doen. En begonnen met wat op te ruimen in de computer hoek.

Gister niet veel gedaan. Was erg moe en heb in de middag op bed gelegen.
Slaap ook weer wat slechter, omdat ik s' avonds en als ik naar bed ga weer veel hoest. Val gelukkig wel in slaap, maar wel pas na een paar uur. Ook in de ochtend hoest ik weer erg veel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten