Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 1 september 2019

Thuis na opname, vakantie geboekt, tocht nog dagjes weg.

Dinsdag 6 augustus 2019: 1e Week Thuis, Controle MDL arts
Woensdag 31 Augustus is mij maat meteen op bezoek geweest en hebben een vakantie naar Noord Italië geregeld.
De eerste dagen thuis rustig aan. Ziekenhuis was gedraaid, boodschappen gedaan enz.
Donderdagavond naar de zomeravondloop van A.V. Spiridon geweest. Iedereen was blij me te zien en hadden ook niet anders verwacht, dan dat ik er zou zijn. Uiteindelijk bij start/finish geholpen, zodat iemand anders kon lopen. Het was erg leuk en gezellig. Vrijdag TPV materiaal geleverd en bij huisarts hechtingen eruit laten halen.
In het weekend alvast wat dingen voor de vakantie geregeld.
Dinsdag 6 Augustus in de middag op de fiets naar het ziekenhuis geweest. Daar eerst bloed laten prikken voor de uroloog morgen. Daarna even rond het nieuwe ziekenhuis gelopen. Toen op controle bij de mdl-arts.





Goed gesprek gehad. Had nog geen informatie van het Erasmus en had het VU nog niet te pakken gekregen. Hij had gezien dat mijn laatste onderzoek betreft alvleesklier van augustus 2014 was.  Hij wil in September een MRI van de alvleesklier en milt maken en daarna weer controle.

Dinsdag 13 augustus 2019: Uroloog, met ma naar Ikea
Woensdag wat met vakantie bezig geweest. En bij de uroloog geweest. Was tevreden.
Donderdagavond 8 augustus weer geholpen bij de laatste zomeravondloop. Zaterdagmiddag met zus en zwager op bezoek bij ma geweest. Daar meteen nieuw familie weekend geboekt in oktober.
Zondag en maandag rustig aan. De opname heeft er weer goed ingehakt.

Dinsdag met ma naar woonboulevard in Breda geweest. Eerst bij Ikea geluncht. Daarna nieuwe lampen gekocht voor ma. Hierna naar een andere meubelwinkel waar ma een relaxstoel heeft gekocht. Was weer erg gezellig.

Dinsdag 20 augustus 2019: Vergaderingen, funloop rondweg en verjaardag
Woensdagavond en donderdagavond vergadering gehad. Volop bezig met Nieuwe Rondje Rijen en de Meerkamp.  Verder rustig aan. Vrijdag zijn de laatste hechtingen eruit gehaald bij de huisarts.
Zondag met mijn zus naar de funloop op de vernieuwde zuidelijke rondweg. Mijn zus heeft hardgelopen en ik gewandeld. ( was de enigste wandelaar) flink aangemoedigd door de andere. Was erg leuk om te doen. Ook nog foto gemaakt van zittend op de rondweg.
Dinsdag 20 augustus naar een verjaardag geweest. Was erg gezellig.

Dinsdag 27 augustus 2019: Dagje Antwerpen, Dagje zwemmen.
Woensdag 21 augustus met ma naar Antwerpen geweest. Rond 9uur ma opgehaald en op naar Antwerpen. Op de ring in de file en ook in het centrum. Bij Parkeergarage stond het vast, maar uiteindelijk via andere ingang toch erin gekomen.







 We waren rond 11uur bij Antwerpen Zoo. Daar parkeerkaart laten registreren, zodat ik maar €4,- betaal tot 19uur. Daarna eerst koffie gedronken. Daar kwam ik erachter dat ik parkeerkaart kwijt was, dus terug naar ingang. Daar hadden ze hem gevonden. Ze hadden nog geroepen toen ik hem verloor.
Rond 12:20 uur hebben we geluncht. Het was een leuk, klein en mooi dierenpark. Het was er goed druk. Het weer was heerlijk. Nog niet te warm.
Hierna zijn we het centrum in gelopen. Hebben eerst wat gedronken op een terras. Daarna wat rond gelopen. En rond 17uur zijn we gaan eten.  Het was een erg leuke dag. Hebben veel mooie herinneringen opgehaald. Hebben flink gelopen. Het was heerlijk en ma heeft erg genoten.
Hebben bij parkeergarage uiteindelijk niks betaald, want automaat werkte niet. Ma rond 19:30 uur afgezet.
Donderdag en vrijdag rustig aan. wat bezig geweest met foto's van woensdag. En heb nieuwe wandelschoenen gekocht. Ouden waren nu echt op.
Zondag met mijn zus dagje weg geweest. Wouden eerst wandelen, maar te warm. Dus nu zijn we eerst gaan lunchen en daarna gaan zwemmen bij Beach Puur in Drimmelen. Was erg leuk. Heerlijk gezwommen. Was weer lang geleden.


Maandagavond vergadering gehad. Dinsdag begonnen met huisje schoon te maken voor de vakantie.

Zondag 1 september 2019: Laatste dingen vakantie, verjaardag en bloemencorso Zundert.
Woensdagochtend op de strijbeekse heide geweest om foto's te maken.




Was rond 09:00 uur thuis. Even later is mijn maat op bezoek geweest. We gaan met de trein naar het vliegveld.  In de middag de treintickets geregeld.  Donderdag de keuken opgeruimd + TPV hoek. TPV materiaal geleverd. En koffer met TPV ingepakt.
Vrijdag de andere spullen ingepakt. Nog wat papierwerk uitgeprint. En nog wat boodschappen gedaan. En nog een wasje gedraaid.
Zaterdag de auto gewassen en nog wat andere dingen gedaan. 's Avonds nog naar een verjaardag geweest. Was erg gezellig. Op tijd weg gegaan daar.
Zondags naar het bloemencorso Zundert geweest om daar te helpen. Na de vakantie hier meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten