Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 24 november 2015

Afgelopen tijd en Sinterklaasfeest

Dinsdag 24 November 2015: De afgelopen tijd
Zaterdag 7 November 2015: Vandaag bij A.v. Spiridon weer eens koffie wisten drinken en daarna ook nog geholpen wat werkzaamheden. Was erg leuk en gezellig. Ben rond 14:30 uur terug naar huis gereden. Toen ik thuis op de parkeerplaats uit de auto stapte stond  Mijn maat al klom me te komen ophalen. ( ben nu ook wat langer onderweg, omdat de weg na Rijen dicht is). Hij is in auto blijven zitten en ik ben even naar boven geweest. Daarna zij we naar de stad gereden en daar naar de bioscoop geweest. we zijn naar de nieuwe James Bond film geweest. Was erg leuk en was weer een echte bond film. Rond 18:15 uur stonden we weer buiten en heeft mijn maat me thuis afgezet. Verder rustig aan

Ben zondag 8 November 2015: Bij ma langs geweest en heb daarna een lekker stuk gewandeld in het bos bij dorst. Was even heerlijk.

Dinsdagavond 10 November 2015: Ben ik rond 19:00 uur opgehaald door mijn zus en zwager om naar het Glow festival in Eindhoven te gaan.  Daar in Eindhoven nog een maat van mijn zwager opgehaald en daarna auto geparkeerd.



 


 Hierna de glow route gelopen, ondanks dat het gewoon door de week was. Heel erg druk. Op sommige stukken waar het wat smaller werd was het zo druk dat je moest wachten of kon om lopen. Dat hebben wij op een stuk ook gedaan. Ook op het laatst nog een stuk overgeslagen om wat te drinken en daarna naar huis. Was erg gezellig.

Donderdag 12 November 2015:  Had vanochtend wat bloed bij de urine en heb sinds gister ook weer pijn bij het plassen en ook het hoesten blijft doorgaan. Dus vanochtend toch maar eens de huisarts gebeld. Kan vanmiddag langskomen. Verder vanochtend nog wat opgeruimd.
Rond 13:55 uur naar de huisarts gelopen. Daar maar even gewacht en was rond 14:15 uur aan de beurt. Eerst gepraat over mijn ziekenhuisopname van deze zomer, want huisarts was nog 2 dagen van te voren bij mij thuis geweest. Daarna over het hoesten en snel buiten adem. Hij heeft naar de longen geluisterd. Hij kan wel pufjes voor schrijven, maar is het eens met het Radboud om me door te sturen naar een longarts. Hij vindt het ook verstandig dat ik de griepprik krijgt. Dus ook meteen de griepprik gehad. Ik had vanochtend nog wat urine opgevangen. Daar heeft ie nog naar gekeken. er zat bloed en witte bloedcellen in. Dit kan betekenen op een infectie. Hij schrijft toch een antibiotica voor. Als het weer niet aanslaat, dan even doorgeven aan de uroloog. Hierna bij apotheek meteen de medicatie opgehaald en ook meteen mijn herhaalmedicatie.

Zaterdag 14 November 2015: Vannacht slecht geslapen. Had erg last van het hoesten.  Overdag rustig aangedaan. Rond 19:00 uur mijn zus opgehaald en naar Eindhoven gereden. Daar de auto geparkeerd en hebben het laatste stukje van de route van Glow gelopen.




 Hier waren toch wel de mooiste dingen. Ook nog een keer bij de Catharina kerk wisten kijken, maar nu met een 3D bril. Was wel heel erg gaaf. Wel begon het op dat moment heel hard te regenen. Hierna lekker binnen even opwarmen met een kopje thee. Daarna naar strijp S gelopen. Daar moest mijn zus haar spullen ophalen voor de Glowrun. Daarna zijn we langs de objecten op strijp S gelopen. Was ook de moeite waard. Gelukkig is het ondertussen droog geworden. Hierna lopen we weer naar de start van de Glowrun. Daar levert mijn zus haar jas en tas in.






Daarna gaat ze naar de start. Ik loop ondertussen en stuk richting het Centrum. Het is een prachtig gezicht alle die verlichten hardlopers. Ik sta bij het PSV stadion, want daar gaan ze doorheen lopen. Als mijn zus voorbij is loop ik naar de andere kant en zie haar daar weer uitkomen. ik loop nu een stuk met het parcours mee richting de finish. ( ze lopen een grote gedeelte van de route van glow.) Het is mooi als je door de winkelstraten de lopers ziet lopen. Bij het stadhuisplein waar de finish is zoek ik mijn plekje. Best raar om hier te staan. De finish is op de plek waar heel lang de finish van de Marathon van Eindhoven was. Ben hier vaak gefinisht. Na 15 minuten wachten komt mijn zus over de finish van deze funloop. Ze haalt haar spullen op en daarna lopen we naar de auto en rijden terug naar huis. Ben rond 00:45 uur thuis. Was erg leuk en gezellig zo met mijn zus.

De dagen hierna rustig aangedaan. Het huisje schoongemaakt. Nog wat medicatie opgehaald, zoals de trombose spuiten die ik voor de operatie moet gebruiken.
Dinsdag 17 November 2015: Bij de tandarts geweest i.v.m. vernieuwen vulling. Ik kreeg tussendoor de tijd om te hoesten. Was blij dat het voorbij was.
Vrijdag 20 November 2015: begonnen met de trombose spuiten en gestopt met de bloedverdunners.
Zaterdag 21 November 2015: Vandaag camera spullen klaar gemaakt voor morgen en verder rustig aan.

Zondag 22 November 2015: Sinterklaasfeest
Vandaag fotograferen op een speciaal Sinterklaasfeest op de vliegbasis Gilze-Rijen. Dit feest is van stichting Gilze-Rijense Uitdaging en de weg geef hoek ( en mogelijk gemaakt door bedrijven uit Gilze-Rijen) en is voor kinderen waarvan de ouders geen geld hebben om sinterklaas te vieren.
Ben rond 11:25 uur naar de vliegbasis gereden. Me daar bij de poort gemeld en dag pasje gehad. Daarna wachten op de andere en toen op weg naar het pand waar het feest gehouden wordt. Daar eerst wat spullen naar binnen gebracht. Binnen een ruimte gezocht om mijn spullen neer te kunnen zetten.
Daarna was er een lunch. Hierna nog wat spullen klaar gezet. Hierna mijn camera klaar gemaakt. De eerste zwarte pieten liepen al rond. Om 14:00 uur kwamen de gezinnen aan. Eerst konden ze in een ruimte wat drinken en de kinderen spelletjes doen.  Daarna mochten ze naar een andere zaal waar een musical over sinterklaas gespeeld.  Tussendoor konden ze  drinken, popcorn enz.


 Hierna was Sinterklaas er zelf. Nadat alle kinderen en cadeau hadden mochten ze het gelijk uit pakken. Daarna nog samen met sinterklaas en zwarte piet op de foto. Rond 16:15 uur was het afgelopen. Bij het naar buiten gaan kregen ze ook nog een DVD, knuffel, chocoladefiguur, zak schuimpjes en taai taai pop.
Geweldig om die gezichtjes van die kinderen te zien.
Daarna hebben we ze begeleid naar de poort. Daarna nog wat opgeruimd en mijn camera opgeruimd. En afgesloten met eten. De uitdaging heeft gevraagd of ik hun vaste fotograaf wil zijn.
Was rond 18:45 uur thuis. Wat een erg leuke dag en wat geweldig om die blije kinderen te zien. Ook de ouders waren heel dankbaar.

Maandag 23 November 2015: Vandaag de foto's van gister bewerkt enz en door gestuurd naar de stichtingen. Gisteravond ook paar foto's door gestuurd voor weekblad en Facebook enz.

Dinsdag 24 November 2015: Vandaag nog een diashow gemaakt van de foto's van gister. Een was gedraaid. Cadeaus voor mijn maat afgemaakt ( diashow vakantie)  en nog gekocht. En natuurlijk mijn tas voor morgen ingepakt. Moest vanmorgen ook nog de inr meten voor de trombosedienst. 1,2 dus laag en dus goed. Vanavond op tijd naar bed, want moet morgen om 07:30 uur in het ziekenhuis zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten