Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 4 november 2015

Thuis en RadboudUMC

Dinsdag 3 November 2015:  Hoe gaat het thuis
Het gaat redelijk. Slaap in ieder geval goed.   Heb vrijdag de koffer opgeruimd en een was gedraaid. Ook een bestelling weg gedaan voor de tpv. Die komen ze volgende week vrijdag afleveren. Ook even een bericht gestuurd naar de trombosedienst, want ik moest doorgaan met de spuitjes , maar die heb ik niet. Even later bericht terug gehad. Ze hadden door gekregen dat ik ze zou mee krijgen, maar omdat ik ze nu niet heb hoef ik ze niet te gebruiken. A.s. dinsdag moet ik naar de prikpost voor controle. Ook nog een boodschap gedaan.
Zaterdag niks bijzonders. wat achter de computer gezeten.
Zondag bezoek gehad van mijn beste maat. 's Middags wat aan blog gewerkt.
Maandag inr gemeten. En hij is alweer gestegen 2.7.  Verder niet veel gedaan. 's Middags nog wel een klein rondje gelopen.
Dinsdag rond 10:30 uur te voet naar de prikpost geweest. Blijkt daar mijn inr weer te zijn gezakt 1,8. En nu is hij te laag om het meet apparaatje te controleren. Moet terugkomen. Baal hier flink van. Verder nog aan blog gewerkt. En alvast de papieren voor morgen klaar gelegd en treinkaartje gekocht.
Ik blijf wel flink hoesten en ben ook snel buiten adem. Gebruik het pufje geregeld. Met de buikpijn gaat het redelijk. Gebruik nu 2x Oxcycontin en 6 keer Oxcynorm 5mg en morfinepleister. A.s. vrijdag stopt de morfinepleister. Ben benieuwd hoe dat gaat, maar heb er vertrouwen in, want het gaat tot nu toe goed.

Woensdag 4 November 2015: Controle RadboudUMC
Om 07:30 uur gaat de wekker en de infuuspomp. Ik koppel de tpv af. Daarna douch ik me. Hierna een lekker kopje thee. Rond 08:40 uur ga ik naar beneden en ga met de fiets naar het station. Daar aan gekomen zet ik mijn fiets in de fietsenstalling en loop naar het perron.  Rond 09:15 uur met de trein op weg naar Nijmegen. Meteen met vertraging, omdat op station Breda er een goederentrein passeert op het moment dat wij zouden vertrekken.
Ben rond 10:20 uur op het station van Nijmegen. Loop eerst een rondje lang het stadspark, de maas en via het centrum weer terug naar het station.  Rond 12:10 uur pak ik de stoptrein naar Nijmegen Heyendaal. Ben daar rond 12:15 uur en loop vanaf daar naar het RadboudUMC.
Daar aan gekomen drink ik eerst wat. Rond 12:55 uur meld ik me bij de balie van MDL Ziekten.
Om 13:00 uur wordt ik door Dr Wanten geroepen. We lopen naar de spreekkamer. Waar ik een gesprek heb met Dr Wanten, TPV-verpleegkundige en Diëtiste. Gehad over mijn laatste opname in het Amphia, over de ingreep van morgen, over mijn medicatie gebruik. Over hoe het verder gaat en waar ik nu nog last van heb. Nou dus erg snel moe en veel hoesten. Als het blijft aanhouden moet ik aan de huisarts vragen voor verwijzing naar longarts. Ze hebben naar de insteek van de hickmankatheter gekeken. Hij zier er goed uit. Ook gehad over evt de shunt, maar voorlopig is die van de baan, omdat het nu goed gaat met de lijn. Laten we hopen dat het ook voorrlopig rustig blijft.
Hij wil nog wel een onderzoek doen, maar dat hoeft pas tijdens mijn volgende afspraak. Over half jaar weer controle!.
Rond 13:20 uur ben ik klaar en staan ze bij de balie al op me te wachten om meteen bloed te prikken ( 8 buisjes). En kweekje uit beide neusgaten genomen. Rond 13:30 uur wil ik weer in de wachtkamer gaan zitten, maar mag meteen weer mee voor het volgende een fibroscan van de lever. We lopen eerst naar de spreekkamer. Ze belt even waar scan apparaat staat. Hij staat al boven. We lopen naar de dagbehandeling mdl/interne op 1e verdieping van het gebouw waar ook de mdl verpleegafdeling is. Daar de fibroscan gehad. Mijn lever is wel iets aangetast, maar nog binnen de beperken. Als we weg gaan staat er nog een broeder van de mdl afdeling. Hij kent me meteen. Hierna zijn we weer terug gegaan naar de spreekkamer. Daar alle medicatie doorgenomen en het dossier aangepast met laatste opname. Daarna wat uitleg over hoe en wat bij opname in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Ben rond 13:45 uur klaar. Nog even nieuwe afspraak maken.
Zo nog even wat gedronken. Rond 14:15 uur lopen ik met een omweg weer terug naar het station. Daar weer de trein gepakt naar Nijmegen centraal. Daar nog even de stad in geweest. Om 16:47 uur de trein terug naar Breda gepakt.
Was rond 18:05 uur thuis.
Zo even journaal kijken, blog bijwerken en alvast tas inpakken voor morgen.
Morgen naar Amphia Langendijk voor ingreep van de blaas. Moet wel rekening mee houden dat ik misschien en nacht moet blijven. We zullen wel zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten