Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 17 mei 2016

Varen Biesbosch

Zondag 15 Mei 2016: Rustig weekend
Gister tot 10:00 uur uitgeslapen. Toen uit bed gekomen en lekker rustig aan. Rond 14:15 uur zat de TPV er in en kon ik me afkoppelen. Verder rustig aan. Ben nog wel voor het laatst met de foto's van villa pardoes bezig geweest en heb ze door gestuurd. Ben 's avonds op tijd naar bed gegaan. Was nog goed moe van vrijdagavond.
Vandaag in de morgen rustig aan gedaan. Rond 09:00 uur uit bed en me afgekoppeld en daarna lekeer gedoucht.
Ben in de middag op bezoek geweest bij vrienden.

Maandag 16 Mei 2016: Varen Biesbosch
Onze sloep!
Vandaag zou mijn vader zijn 73e verjaardag vieren en omdat het dit jaar ook 5 jaar geleden is dat mijn vader na een kort ziekte bed is overleden en we hem toen in zijn geliefde biesbosch hebben uitgestrooid hebben we besloten om met het hele gezin een dagje in de biesbosch te varen om zo onze vader te herdenken. Een prachtig idee van mijn schoonzus.




Rond 09:00 uur ben ik opgehaald door mijn zus en zwager en rijden we naar de oude haven van Drimmelen. Daar de auto geparkeerd. Mijn broer is er al met zijn gezin en ons ma.
We stappen uit en lopen naar het café om te drinken, maar is dicht. Daarna horen we ons nichtje roepen. Ze zitten in een ander café. Daar wat gedronken. Rond 10:00 uur hebben we de spullen uit de auto gehaald en ben ik naar het kantoortje van het botenverhuur bedrijf gelopen. We moesten naar het einde van de steiger lopen waar allemaal sloepen lagen en wat bleek de grootste was voor ons. Met wc en al. Na uitleg zijn we gaan varen.

















 We hebben een mooi rondje gevaren. In het begin zijn we even van de vaarroute afgeweken om naar de plek te gaan waar we de as van pa hebben uitgestrooid.
Mijn broer, zwager en ik hebben om de beurt gevaren. Ook mijn zus heeft even gevaren. Met het weer is het erg mee gevallen. We een flinke bui gehad en hebben toen met zijn allen onder de overkapping van de boot gezeten.
Deze foto hoeft geen uitleg! Prachtig!
Op het laatst zijn we ook nog even naar de haven van Hank gevaren om daar aan te meren en even wat te drinken. Hierna zijn we terug gevaren naar de haven van Drimmelen. Daar de boot weer afgeleverd. We waren rond 15:00 uur terug.
Hierna zijn we naar Rijen gereden en hebben bij Smaak op het Wilhelmina plein op het terras gezeten en daar wat gedronken. Tussendoor hebben mijn broer en schoonzus thuis bij ma de kajak van pa opgehaald, zodat ie bij mijn broer in de loods gelegd kan worden.
Rond 17:00 uur zijn we te voet naar de Heren van Rijen gelopen om daar te eten.
Rond 19:10 uur zijn we klaar en gaan naar huis. Mijn broer en zijn gezin gaan terug naar de camping. Wij brengen ma naar huis en daarna terug naar Breda.

Het was een geweldige dag! Pa we missen je! PROOST! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten