Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 1 mei 2016

Villa Pardoes en Vrijgezellenfeest

Donderdag 28 April 2016: Eerste Keer foto-shoots Villa pardoes
Gisterochtend nog wat schoongemaakt in huis en gistermiddag met zus bij ma langs geweest.
Vannacht goed geslapen. Om 06:45 uur gaat de wekker. Eerst een lekker bakje thee op. Daarna de TPV afgekoppeld. Na het afkoppelen me gedoucht.
Hierna nog even de cameratas gecheckt en rond 08:00 uur op weg naar Kaatsheuvel.




Ga vandaag voor de eerste keer fotograferen bij Villa pardoes. Had vorige week donderdag een mailtje gehad of ik vandaag kon fotograferen, omdat er een uitvaller was. Heb meteen gereageerd met ja!

Was rond 08:30 uur bij Villa Pardoes. Op dat moment kwam ook de andere fotograaf aan. Bij de poort aangebeld, maar hij ging niet open. Uiteindelijk kwam er iemand aan. Daarna eerst een bakje koffie gedronken. Besloten wie welke gezinnen fotografeert. ook nog een plattegrond gehad, zodat we weten welk huisje waar is.  Daarna de camera gereed gemaakt en rond 09:30 uur kon het fotograferen beginnen.  Had 6 gezinnen en per gezin een half uur.  Rond 12:00 uur was ik klaar. Wat was het gaaf om te doen en wat geweldig om te zien hoe deze gezinnen genieten. Het ook wel indrukwekkend.

De efteling vanaf Villa Pardoes
Daarna nog met andere vrijwilligers en medewerkers geluncht.
Ben rond 13:30 uur naar huis gereden met een zeer voldaan gevoel.




Thuis verder niet veel gedaan en lekker wat op de bank gelegen en wat gelezen.







Vrijdag 29 April 2016: huis schoonmaken.
Vandaag de keuken en woonkamer schoon gemaakt. Tussendoor uitgerust, maar het is weer gedaan.
Verder nog wat boodschappen gedaan.

Zaterdag 30 April 2016: Vrijgezellenfeest Sander
Vanochtend rustig aan gedaan en rond 12:00 uur alvast de voeding klaar gemaakt.
Daarna naar een maat gereden. We hadden afgesproken om daar bij elkaar te komen en dan met zijn allen mijn neef Sander op te halen voor zijn vrijgezellenfeest.
We zijn eerst naar Lot 66 gereden om daar eerst te karten. Dat karten viel erg tegen. Omdat de stoel niet verder nar achteren kon, zat ik erg krap en kreeg op het laatst erg veel last van mijn benen. Maar heb wel gewoon uitgereden.
Hierna zijn we wisten laserschieten. Was ook leuk, maar wel erg warm en vermoeiend.
Daarna zijn we naar het centrum gereden om daar escaperoom te doen. Was erg leuk om te doen. Het was in een oude postkamer. We werkten goed samen en het ging redelijk goed. We hadden alle codes ontcijfert op een na. En dat was die van de deur om er uit te komen. Jammer, maar zeer leuk.
Daarna hebben we nog even op een terras gezeten om daarna naar de wok te gaan om te eten. We zaten lekker boven waar het rustig was.
Na het eten zijn we de stad nog in gegaan. Rond 23:00 uur ben ik met 3 andere naar huis gegaan.
Ik was helemaal op, maar het was erg gezellig en zeer geslaagd.
Morgen lekker uitrusten.

Zondag 1 Mei 2016: Uitrusten en foto's villa pardoes bewerken.
Heerlijk geslapen. Ben rond 11:00 uur pas uit bed gekomen. Eerst lekker rustig aan een bakje thee op enz. Rond 12:00 uur de TPV afgekoppeld en me daarna gewassen.
In de middag de foto's van Villa Pardoes op de computer gezet, in mappen gedeeld en de foto's in RAW bewerkt en omgezet in JPG. Daarna alles doorgestuurd naar Villa Pardoes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten