Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 9 november 2014

Slotconcert ( zondag in t zuiden) Rowwen Heze verloopt heel anders dan verwacht

Zaterdag 8 November 2014: Wat meer last van buik.
Sinds afgelopen woensdag weer wat meer last van de bovenbuik. Maar met de oxcynorm is het goed te doen, Morgen naar Zondag in t zuiden van Rowwen Heze. Ik rij wel met iemand anders mee en ga vanavond op tijd slapen. En maandag zien we wel verder.

Zondag 9 November 2014: Slotconcert Rowwen Heze en het gaat mis
's Morgens lekker rustig aan gedaan.  Rond 12:15 ben ik opgehaald door mijn neef en zijn gezin. Iets voor 13:30 uur waren bij de ingang van de tent  waar vrijdag en zaterdagavond het slotconcert is gehouden en vandaag de familie dag zondag in t zuiden. Rond 13:30 uur gaat de tent open. We gaan meteen op zoek naar een plekje om te zitten.  Het is nu wachten tot het eerste optreden begint. Ondertussen loopt de tent aardig vol. Bij ons aan tafel komt nog een Limburgse familie zitten.  Mijn neef is met zijn dochtertje een rondje aan het lopen. Er is veel te doen voor de kinderen.
Later dan de bedoeling was begin rond 14:30 begint de middag met een optreden van Nielson.
Ik krijg ondertussen steeds meer last van mijn buik en voel me ook niet lekker worden. De vriendin van mijn neef zit tegenover me en zie dat ik niet goed wordt. Ze vraagt aan een van de mensen bij ons aan tafel of ze op mijn willen letten. Ondertussen gaat zij de ehbo zoeken. Ik ben ondertussen op de bank gaan liggen en heb de voeding uit gezet.  Even later komen twee mensen van de beveiliging toevalig langs. Ze zorgen dat ik wat meer ruimte krijg. Ook proberen ze de ehbo te bereiken. Ondertussen is mijn neef ook terug.  Even later zijn ze met 4 personen van de ehbo er. 2 blijven bij mij en de andere 2 gaan een brancard halen. Ondertussen wordt ook 112 gebeld. Mijn neef roept naar mij dat hij bij me blijft en evt meegaat. Even later komen ze met de brancard. Ik wordt er op gelegd. En daarna wordt er ruimt gemaakt en brengen ze me zo snel mogelijk naar de ehbo post.  Wat voelde ik me bekeken toen ik op de bank lag, maar ook toen ik op de brancard naar buiten werd gebracht. Omdat ik het enorm koud heb wordt er in de ehbo post een warmte deken over me heen gelegd,  Rond 15:15 is de ambulance er. Ik wordt op de brancard gelegd en naar de ambulance gebracht. Want die staat iets verder. Van de ehbo lopen ze mee tot aan de ambulance. Als de ambulance weg rijdt. worden al het verkeer tegen gehouden. Tijdens de rit naar het Viecuri ziekenhuis in Venlo wordt er een infuus ingebracht.

De ambulance waarmee ik naar het ziekenhuis in Venlo ben gebracht
De 112 melding

SEH Viecuri Venlo



SEH Viecuri Venlo

Rond 15:50 uur arriveren we bij de SEH van het ziekenhuis en wordt ik naar traumakamer 9 gebracht. Meteen worden er controles gedaan en bloed geprikt. Ondertussen belt mijn neef mijn broer op. Even later komt arts onderzoeken en krijg ik vocht via het infuus. Even later is mijn broer er ook. Mijn zus heeft ondertussen ook gebeld en heb ook ma aan de telefoon gehad.
Rond 16:45 uur krijg ik eindelijk wat tegen de pijn. Een morfinespuit. Rond 17:10 uur komt de arts langs: bloed goed. Ze gaat overleggen met mdl arts. 17:25 uur moet een nacht blijven. Mijn broer brengt mijn neef terug naar de tent van zondag in t zuiden.
Rond 18:30 uur wordt ik naar de acute opname gebracht. Daar opname gesprek gehad. Rond 19:00 uur is mijn broer er met wat spullen. Rond 22:00 ben ik gaan slapen.
Wat een klotedag was dit zeg.

Op de acute opname

acute opname



Geen opmerkingen:

Een reactie posten