Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

woensdag 17 maart 2010

Doorgestuurd ander ZKH en Weer oom geworden


Maandag 8 Maart 2010: Tandarts
Nog steeds wachten op een telefoontje uit Venlo of ik weer oom ben geworden en vanmiddag ben ik bij de tandarts geweest i.v.m. halfjaarlijkse controle en kijken wanneer ze de kroon gaan plaatsen. dit zou eigenlijk in november 2009 gebeuren , maar lag toen in het ziekenhuis. Gebit zie er goed uit. De kroon laat ie even wachten i.v.m. gezondheid. over een halfjaar kijken we wel weer verder. Na de tandarts nog even bij mijn ouders langs geweest.

Donderdag 11 Maart 2010: MDL-Arts en weer Oom
Vandaag er op tijd uit. Ga me eerst douchen en daarna proberen wat te eten , maar het komt er weer uit. Om 9:00uur ga ik richting het ziekenhuis. Om 9:40uur ben ik aan de beurt. Vandaag ben ik bij de mdl-arts voor de uitslag van de mrcp en ct-scan. Op de MRCP was weer het zelfde te zien als toen ik in het ziekenhuis lag. In de galblaas lijkt iets te zitten , maar men weet niet wat. De galwegen waar schoon en ook de alvleesklier gaf geen afwijking. Ook de ct-scan gaf niks bijzonders aan. De bloedwaarde van mijn alvleesklier was nog steeds te hoog. Omdat men door deze uitslag niet wijzer worden en de klachten blijven. Zal ik zo snel mogelijk worden doorgestuurd naar een Academisch ziekenhuis. Het zal Rotterdam of Amsterdam worden , omdat deze gespecialiseerd zijn in maag-darm-lever ziektes. Dus nu afwachten op een oproep. Ook ben ik nog gewogen59,8kg. Voor het eerst onder de 60kg. 1 April moet ik weer terug komen. ' s middags achter de computer gezeten en tegen de avond belde mijn broer op . Ik had een neefje erbij. Yes weer oom. Rond 18:00uur ben ik opgehaald door mijn zus en haar vriend en zijn we naar Venlo gereden.

opa en oma
 Trotse Opa en Oma
trotse Oom

En natuurlijke een hele trotse oom!

Vrijdag 12 Maart 2010: foto's van Tano
Vandaag veel met de foto's bezig geweest. Die ik gisteravond heb gemaakt van mijn neefje.

tano


Woensdag 17 Maart 2010:Diëtiste
Heb me vanochtend gewogen59,1kg , omdat de diëtiste vandaag belt. We hebben over hoe het gaat met het glutenallergie en of men al meer weet en natuurlijk over mijn gewicht. Ze maakt zich zorgen en vraagt wanneer ik naar de mdl-arts moet. Ze belt mijn vrijdag terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten