Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 14 februari 2012

Weer Opname

Dinsdag 14 Februari 2012: Weekend en Toch weer Opname
Afgelopen weekend een goed weekend gehad. Met vrijdag natuurlijk RWH. Zaterdag een beetje opgeruimd, zodat ik weer wat meer plek heb. Zondagmiddag met zus en zwager naar ma geweest waren ook de kindjes van mijn broer waren. Was een leuke middag. ' S avonds thuis wat soep op. maar de soep bleef er niet in. De nacht van zondag op maandag een slechte nacht gehad met veel pijn. Nachts nog extra pijnstilling ingenomen. ' S maandags rustig aangedaan. Wat boodschappen gedaan. Maar de pijn was ' s maandags wel iets minder. Maar in de nacht van maandag op dinsdag werd de pijn weer erger. Ik kon zelfs geen houding vinden. ' S morgens wat thee gedronken. Toen ik mijn voeding wou wisselen en mijn insteek vezorgen werd ik niet lekker en ben terug naar bed gegaan. Aangekomen bij het bed moest ik overgeven en kwam de thee en mijn medicatie er weer uit. Ik heb toen mijn zus gebeld. Ze is toen meteen gekomen. Ze heeft toen de huisarts gebeld om te vragen of ie langs kwam. De assistente zou het doorgeven, maar naar een uur was ie er nog niet. Ondertussen kwam post.nl nieuwe sonde voeding brengen. Na een uur heeft mijn zus toen weer naar de huisarts gebeld. De assistente zou met de arts overleggen. Ondertussen kwamen ze ook nog het balkonhek op meten i.v.m. een nieuwe. Na 5 min belt de huisarts terug. Hij vraagt of ik ook diarree heb, maar dat heb ik niet. Dus gaat hij met mijn mdl-arts bellen om te overleggen. Na 10 min belt de assistente terug de mdl-arts wilt mijn zien over 15min wordt ik met de ambulance opgehaald. Na 15 is de ambulance er met zijn tweeën brengen ze me naar beneden . Mijn zus gaat naar huis als ik moet blijven dan bel ik haar.

De ambulance

 

De oproep


 Rond 10uur ben ik in het ziekenhuis. Op de seh wordt ik naar kamer 25 gebracht. Er wordt meteen een infuus aangelegd en bloed geprikt. Ook wordt mijn bloeddruk gemeten die is erg laag. Ook wordt mijn temp gemeten 38.2. Dan komt de arts langs hij onderzoekt me. Hij wil buikfoto en een longfoto laten maken. Na 10 min wordt ik opgehaald voor de foto's. Als ik sta voor de buikfoto wordt ik niet lekker en ga weer liggen. Dan maken ze heel snel de buikfoto. De longfoto wordt op bed gemaakt. Bij terugkomst op de kamer wordt mijn bloeddruk weer gemeten als ik lig. Hij is nog steeds laag ook meten ze hem als ik zit. hij is dan ongeveer het zelfde. Om 12uur krijg ik te horen dat het bloed en foto's goed zijn, maar dat ik wel wordt opgenomen. Om 12:15 kom ik op de afdeling. Op.unit 27 want 21 ligt vol. Ik bel terwijl mijn zus voor mjn spullen. Op de seh had ik al een infuuszak gehad op de afdeling wordt ie verwisseld met een zak met kalium. De sonde voeding blijft voorlopig uit en ik mag helder vloeibaar maar echt trek heb ik niet Ook krijg ik wat tegen de pijn. Tijdens het bezoekuur komt mijn zus met de spullen en dan komt ook mijn mdl-arts nog langs. Morgen wordt er bloed geprikt en 4 keer per dag worden er controles gedaan. Ik lig op unit27 kamer 265.
Dit is weer een behoorlijk tegenvaller, maar het moest er wel weer een keer van komen. De laatste tijd had ik wel vaker slechte nachten met pijn, maar de volgende dag werd die pijn altijd minder en nou dus niet. Dat wordt dus waarschijnlijk carnaval in het Amphia molengracht. Hopelijk dat ik vannacht wat kan slapen, want ben erg moe.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten