Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zaterdag 26 juli 2014

Gaat niet lekker en Weer Opname

Donderdag 24 Juli 2014: Gaat niet lekker
Het gaat sinds gister niet echt lekker. Dinsdag op woensdagnacht heel slecht geslapen. Ben dus erg moe. Ben woensdagmiddag nog wel naar de uroloog geweest met de fiets.
Had bij de uroloog weer een controle. Omdat ik weer vaak moet plassen enz. Krijg ik weer een botox behandeling. Ik mocht meteen door naar het voorbereidingsplein. Het was niet erg druk en was dus zo klaar. Op vrijdag 29 augustus wordt ik geholpen.
Toen ik thuis was ik wel erg moe. Heb 's avonds niet veel meer gedaan.

Heb donderdag de vakantie geboekt voor in September. Ga samen met mijn maat van 8 september tot en met 15 September naar het Balatonmeer in Hongarije. Ben meteen wat papieren gaan regelen voor de reis. Sorgente gebeld, vliegmaatschappij e-mail gestuurd en bij de huisarts geweest voor shengen verklaring medicatie en doktersverklaring voor de voeding.

Vrijdag 25 Juli 2014: Opname 24
Vannacht niet echt geweldig geslapen. Heb vandaag ook niet echt veel gedaan. Ben bij de huisarts de verklaringen wisten ophalen en ben via marktplaats bij iemand gratis een kleine koffer wisten ophalen voor de voeding.

Eind van de middag voel ik me echt niet lekker en ga even op bed liggen. Heb rond 18:00 uur nog even naar het journaal zitten kijken en ben rond 19:00 uur weer naar bed gegaan. Rond 21:30 uur voel ik me echt goed beroerd en heb veel pijn. Ik stuur me zus een sms'je, maar krijg geen bericht terug. 5 minuten later voel ik me misselijk worden. Ik loop naar de badkamer en moet overgeven?????????????????????????????????????????????????????????
Rond 21:50uur wordt ik op de grond wakker met flinke hoofdpijn. Ik heb gelukkig me mobiel bij me en bel een buurman op. Even later komen er 3 buren binnen. Een belt meteen 112 en de ander belt mijn moeder.

112 oproep

Rond 22:00 uur komt de ambulance met sirene aanrijden.

De Ambulance


Als de ambulancebroeders binnen zijn ( ze herken me) worden meteen de controles gedaan en krijg een infuus waar ze pijnmedicatie doorgeven.
Een buurman gaat thuis een bureaustoel op wieltjes halen, zodat ik naar beneden gebracht kan worden. Als we in de gang staan komt me zus aangelopen.
Beneden in de hal word ik op de brancard gelegd en ga op weg richting de SEH van het Amphia zkh.

Rond 22:30uur zijn we bij de SEH. Bij binnenkomst zie ik mijn moeder al lopen. Ze is door een buurvrouw gebracht. Ik word naar behandelkamer 20 gebracht. Het is goed druk. even later worden de controles gedaan, bloedgeprikt en een hartfilmpje gemaakt. Daarna wordt ik aan de monitor gelegd, zodat ze me in de gaten kunnen houden.
Ook wordt het infuus aangesloten en krijg een paracetamol via het infuus.
Rond 23:30 uur komt er een arts langs. Ze onderzoekt me en vraagt wat er gebeurt is.
En dan is het wachten.

Op SEH

Me zwager brengt me zus naar huis, want ze moet morgen vroeg op.
Even later zie ik een verpleegster van unit 28 lopen die iemand komt ophalen. Ze vraagt of ik al weet of ik wordt opgenomen. Op unit 28 is geen plek meer zegt ze.
Rond 01:00 uur komt de arts terug: ik wordt opgenomen. Ze heeft nog wel even overleg met de neuroloog i.v.m. mijn hoofd.
Mijn zwager gaat mijn moeder naar huis brengen. Morgen komt mijn zwager wat spullen brengen.
Rond 01:30 uur wordt ik met bed opgehaald en naar unit 21 gebracht. Een van de verpleegsters die me komt ophalen is die van unit 28. Ze zegt dat er morgen voor me een bed op unit 28 wordt gereserveerd, want unit 21 is voor korte opnamen en gaat morgen dicht, maar omdat er verder geen plek is moet ik een nacht hier liggen.
Ik kom op kamer 205 te liggen op bed 3. Ik heb hier heel wat gelegen toen het nog mdl-afdeling was.
Om 02:00 uur krijg ik een morfinespuit. En er wordt op suiker geprikt. Ze gaan nu even een pomp regelen voor de voeding. Rond 02:30 uur wordt de sonde aangesloten en kan ik gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten