Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 5 juni 2016

Afgelopen dagen en Rondje Rijen


Vrijdag 3 Juni 2016:  Overzicht afgelopen dagen
Maandag 30 Mei eerst wat uitgeslapen. Rond 10: 00 uur er uit gekomen en daarna de TPV afgesloten.
En verder achter de computer gezeten om een eerste selectie uit de foto's te maken en te voorzien van logo. Uiteindelijk in de avond de foto's doorgestuurd naar venlostormt.

Dinsdagochtend eerst op de fiets naar het ziekenhuis geweest om wat slijm in te leveren. was zo aan de beurt en was dus snel terug. Daarna alle overige foto's gecontroleerd, verkleind en voorzien van het logo en daarna ook doorgestuurd naar Venlostormt. Tussendoor de camera weer klaar gemaakt voor morgen.

Woensdag er vroeg uit en rond 08:00 uur op weg gegaan naar Villa pardoes, maar het was goed druk op de weg.
Was rond 08:35 uur bij villa Pardoes. Daar eerst een bakje koffie op.
Ben om 09:00 uur begonnen met de eerste familie. Het was weer geweldig om te doen.
Toen ik rond 12:10 uur klaar was eerst even een bakje koffie op en daarna ben ik weg gegaan. Ben daarna eerst wiste tanken en wat boodschappen gedaan. Was rond 14:00 uur thuis.
Daar achter de computer eerst bezig geweest voor rondje rijen.
Wel alvast de foto's op de computer gezet.

Donderdag vooral bezig geweest met de foto's van villa pardoes. Eind van de middag was ik klaar en konden ze worden verstuurd naar Villa Pardoes.

Vrijdagochtend lekker rustig aan. Rond 13:45 uur weg gegaan om eerst de herenigings medailles op te halen en daarna op bezoek geweest bij een maat. Daar alvast kaartjes voor groots met een zachte G 2017 bestelt.
Was rond 18:00 uur weer thuis. s' Avonds op de bank de medailles in elkaar gezet en tv gekeken. Even wat anders dan achter de computer.


Zaterdag 4 Juni 2016: Rondje Rijen
Vanochtend rustig aangedaan. De laatste informatie van Rondje Rijen uit geprint.
Rond 12:45 uur naar het clubgebouw van A.V. Spiridon gereden. Daar mee geholpen om de laatste spullen voor Rondje Rijen in te ruimen en daarna  naar het centrum van Rijen gereden. Daar eerst de start en finish opgebouwd. Tussendoor nog even naar Spiridon gereden om nog wat spullen te halen.
Om 16:45 uur was de eerste start en 18:00 uur de laatste. Daarna opgeruimd, omdat de dranghekken worden opgehaald zijn we zo klaar. Het was weer geslaagd. Was vandaag coördinator start en finish en ondersteunde coördinator.
Na de afbouw even op het terras gezeten van smaak en daarna met een grote groep gegeten.
Hierna met een kleine groep nog even naar het cafe geweest. Was rond 01:30 uur thuis en lag rond 02:30 uur uit eindelijk in bed. Het was weer geslaagd.  Het was wel erg warm.
  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten