Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

vrijdag 17 juni 2016

Afgelopen dagen en Vertrek weekendje Duitsland

Vrijdag 17 Juni 2016: Weekendje weg naar Duitsland
Afgelopen dagen rustig aan en niet echt iets bijzonders gedaan.
Wel afgelopen wat mindere nachten gehad en gisteravond nog een astma aanval. Afgelopen nacht gelukkig wel goed geslapen.
Gister wel alvast de spullen klaar gezet voor het weekendje.

Vandaag rond 09:00 uur er uit gekomen en de TPV afgesloten. Me daarna gewassen en aangekleed. Na een bakje koffie alle spullen gecontroleerd en alvast TPV klaar gemaakt voor vanavond.
Hierna alles ingepakt.
Rond 12:00 uur de auto geladen en rond 12:40 uur naar Made vertrokken om mijn maat Corne op te halen.
Om 13:15 uur waren we vertrokken, maar op de A27 tussen Oosterhout en Breda stonden we al vast. Na 20 minuten waren we uit de file. Maar bij Tilburg stond aan gegeven dat A58 naar Eindhoven was afgesloten. De afslag er naar toe stond al vast. Dus maar via Den-Bosch gereden. Na 1,5 uur onderweg te zijn waren pas bij Eindhoven. Hierna gelukkig in een keer door kunnen rijden naar de grens. Maar ook in Duitsland was het raak en stonden we weer vast. Rond 16:00 uur gestopt om een bakje koffie te doen.


Na een half uur verder gereden. Even later kwamen we helaas weer in de file.
Rond 18:00 uur zijn we gestopt om te eten en rond 18:35 weer verder gereden.
Om 20:00 uur kwamen we aan bij het appartement in Kronau (Deelstaat: Baden-Württemberg).

Daar vriendelijk ontvangen daar de eigenaresse. Na korte rondleiding de spullen naar boven gebracht. Daarna me meteen aangesloten op de TPV. Hierna lekker op de bank tv gekeken. Rond 22:30 uur zijn we gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten