Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 28 november 2010

Niet naar huis.


Vrijdag 26 November 2010: naar huis / niet naar huis
Tot 4uur goed geslapen , maar daarna niet echt meer. De diëtiste is langs geweest: De sonde-voeding wordt verhoogd naar 80ml per uur. Omdat het eten nog steeds niet goed gaat. Als ik eet dan ik geef ik over en ben misselijk. Om 10:00uur is er iemand van de fysio. Samen lopen we een stukje tot de lift en terug. Ik moet zelf ik wat lopen en steeds verder. Om 11:45uur komt de zaalarts langs: Ik heb maandag de scopie in het Vu in Amsterdam en mag vandaag naar huis. Dit betekent ik zelf er naar toe moet. Omdat ik dit niet zie zitten vraag ik om een gesprek vanmiddag samen met mijn ouders. ' s middags gesprek gehad met mijn ouders en de zaalarts. Ook mijn ouders zien het niet zitten om met mij in de auto onder deze omstandigheden naar Amsterdam te rijden. De zaalarts begrijpt het wel. Ik blijf nu en ga maandag met een ambulance op en neer naar het Vu Amsterdam. zondagmiddag begin ik dan met de voorbereidingen voor het onderzoek. Ik ben blij dat het zo gebeurd. Tegen 17uur komt een zuster vertellen dat ik maandags om 8:15uur door de ambulance wordt opgehaald. Tijdens het avondbezoekuur nog bezoek gehad.

Zaterdag 27 November 2010: Niks bijzonders
Weer een keer goed geslapen. Weer gewogen 58,1kg. Verder vandaag weer veel op bed gelegen. Heb eindelijk weer ontlasting gehad en het eten gaat ook nog het zelfde. Vandaag ook weer bezoek gehad.


Zondag 28 November 2010: Voorbereidingen onderzoek
Heb goed geslapen vannacht Had wel vanochtend veel pijn. verder nog steeds erg moe en misselijk en braken naar het eten. Heb de zuster belooft vandaag een rondje te lopen. Heb rond 11:30uur een rondje gelopen op de afdeling , maar voel me tijdens het lopen me duizelig worden. Nadat ik weer op bed lig gaat het iets beter. Tijdens het bezoekuur ' s middags komt een zuster vertellen dat ik nu al met de voorbereidingen moet beginnen , want vanaf 00:00 moet ik ook nuchter blijven en dan moet de clean pre (laxeermiddel) er in zitten. Omdat ik een peg-sonde heb hoef ik de 4 liter clean prep niet te drinken. Om 14:00uur wordt mijn sonde-voeding afgekoppeld ( mag nu nog alleen maar helder vloeibaar) en de eerste liter clean prep aan de infuuspaal gehangen. ' S avonds geen bezoek gehad. Om 18:00uur 2e liter clean prep hangt eraan. Om 21:30uur gaat de 3e zak eraan. Ik heb nog geen ontlasting gehad. Vanaf een uur of 23:00 begin het opgang te komen. Zal weinig slapen worden vannacht 23:30uur gaat de laatste zake eraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten