Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 14 juni 2011

gesprek mdl-arts


Zondag 12 Juni 2011: Rustige dag
Goed geslapen. Was ook nog goed moe van gister. Met het bezoek van vanmiddag langs mijn oom op unit 57 geweest. Verder rustig aan.

ik weer in het ziekenhuisbed

 

Maandag 13 Juni 2011: Weer andere kamer
Goed geslapen. Controles bloeddruk 110?68, pols 56 en gewicht 54,4kg( toch weer wat afgevallen). Ik probeer wat vandaag rond te lopen. Om 11:30uur vragen ze me of ik het erg vind om naar een 4persoonskamer te verhuizen. Dit omdat een vrouw die op een 1persoonskamer ligt plaats moet maken voor een patiënt die van de ic komt niet op een 4persoonskamer kan. Ik laat me van de goede kant zien en verhuis naar kamer 205. Met het avond bezoekuur nog bezoek gehad en krijg nog een sms van een maat van me met de mededeling dat zijn vader ook in het ziekenhuis ligt op unit 58.

Dinsdag 14 Juni 2011: Gesprek MDL-arts
Goed geslapen. Gewicht 55kg

' S morgens komt mijn eigen MDL-arts langs. Hij had verwacht dat ik al geholpen was. Hij zal even uitleggen wat er gedaan gaat worden.

In plaats van de peg-sonde wordt er een jejunostomie geplaats. Deze wordt altijd via een snee in de buik geplaatst. Hierbij zal de uiteinde in de dunne darm worden gelegd en vast gemaakt aan de darm. Ook zal het plaatje aan de buitenkant vast gemaakt worden. Omdat mijn galblaas er ook uit moet. Krijg ik een klassieke operatie, zodat ze dan via de zelfde snee ook de jejunostomie kunnen plaatsen. Ze hopen met deze ingreep dat het beter met me gaat en de alvleesklier minder snel geprikkeld wordt.

Mijn sonde wordt op 84ml gezet. Om 12:00uur komt de arts en andere langs. Ook hun dachten dat ik al geholpen zou zijn. De arts kaart het vandaag nog aan bij de chirurg. Dus nog even afwachten.

Na het middagbezoek ga ik even wandelen. Op de gang kom ik mijn oom tegen. Na tijdje geklets te hebben. Ga ik ook even langs bij de vader van mijn maat op unit 58. Daarna ben ik weer naar beneden gegaan. Onderweg kom ik weer mijn oom tegen. Om 16:30uur komt de zaal-arts langs met de mededeling dat ik morgen geholpen wordt. Men weet nog niet hoe laat. Vanaf 23:00uur gaat de voeding eraf. Met avondbezoekuur is het goed druk. Hoop dat ik vannacht goed kan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten