Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

donderdag 5 mei 2011

Eerste dagen thuis


Zondag 1 Mei 2011: Beter geslapen
Vannacht beter geslapen dan afgelopen nacht, maar ja de voeding staat nu ook op 42ml dus dat scheelt ook. Na het wassen wat geslapen. Mijn Broer gaat met zijn kinderen op tijd weg. ' S middags 1,5uur buiten gezeten. Daarna wat geslapen. ' S avonds wat tv gekeken met ma en om 22:00uur naar bed.

Maandag 2 Mei 2011: Diëtiste
Slechter geslapen dan gisteren. Meer pijn gehad. Geen extra pijnstilling genomen, omdat ik er maar weinig heb. Vandaag laatste zak voeding in gebruik. Diëtiste heeft gebeld: Die baalde van de voeding zakken. Ze bestelde ze vandaag en zorgt dat ze morgen in de rijen worden bezorgt. Als ik ze morgen heb is het beste om langzaam op te bouwen naar 84ml. 5ml per keer.

Vandaag verder veel geslapen tussendoor. Ook een paar keer wat meer pijn gehad. Om 21:45uur is de voeding op. Om 22:30uur ben ik gaan slapen. Hopen dat ik vannacht wat beter slaap nu ik geen voeding heb. Elk nadeel heeft zijn voordeel.


Dinsdag 3 Mei 2011: Weer voeding
Beter geslapen dan de afgelopen nachten, maar ja de voeding is ook niet aangesloten. Ik heb me vanochtend gewogen 58,5kg, weer wat afgevallen. Was te verwachten. Was na het douchen erg moe. Heb daarna geslapen, had wel last van mijn buik.. Na 12:00uur weer wat geslapen. Om 15:00uur was de voeding er. Meteen aangesloten en op 42ml gezet. Na bezoek van mijn zus een tante en oom weer wat geslapen. Hoop dat ik vannacht ook kan slapen.


Woensdag 4 Mei 2011: Huisarts
Redelijk geslapen. wel extra paracetamol genomen om 02:30uur. Toen ook de voeding verwisseld en verhoogd naar 47ml. Om 7:30uur de voeding verhoogd naar 52ml. Na het douchen om 9:30uur de voeding weer verhoogd met 5ml naar 57ml. Huisarts gebeld i.v.m. met pijnmedicatie. ze liggen klaar bij de apotheek. Een buurman haalt ze met ma op. Om 14:00uur voeding verwisseld en verhoogd naar 62ml.

Donderdag 5 Mei 2011: Veel geslapen
Weer wat slechter geslapen vannacht Iets meer pijn gehad dan gister. Om 04:00uur extra pijnmedicatie ingenomen. Om 9:00uur de voeding weer verhoogd met 5ml na 67ml. Vanochtend weer huisarts gebeld i.v.m. pijnmedicatie die ik gister heb gehad. Op het doosje staat 1x per dag( zkh 3x per dag) en dat red ik niet. Ze staan nu op 3x per dag en als ze bijna op zijn moet ik bellen. Vandaag veel geslapen. Vanmiddag zus en zwager op bezoek geweest. Om 16:45uur voeding weer verwisseld en verhoogd naar 72ml. Na 17:00uur wat geslapen en ' s avonds nog een maat op bezoek geweest. Om 23:00uur voeding verwisseld maar niet omhoog gezet en daarna gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten