Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

donderdag 5 december 2013

Gaat niet lekker en Sinterklaas


Maandag 18 November 2013: Gaat niet lekker
Afgelopen weekend goed beroerd geweest.

Was vrijdag al niet echt lekker. Vrijdagnacht heel slecht geslapen. Had veel last van mijn buik en heb rond 03:00uur extra pijnstilling genomen. Maar echt geslapen heb ik niet meer. Heb zaterdag bijna heel de dag op bed gelegen. Was moe, had last van mijn buik, was misselijk en had geen eetlust. 's Morgens er wel uit geweest om minoes eten te geven. Rond 18:00uur er uit geweest om naar het nieuws te kijken en wat bouillon te drinken. Ben daarna weer mijn bed ingedoken en ben rond 21:00 uur gaan slapen. Weer niet echt geweldig geslapen en weer extra pijnmedicatie moeten innemen. Zondag weer heel de dag op bed gelegen en veel geslapen. Rond 17:00 uur er uit geweest voor een bouillon en om 18:00 uur naar het nieuws gekeken. Ben weer op tijd gaan slapen. Afgelopen nacht iets beter geslapen. Heb vandaag tot 12:00 uur op gelegen. Ben me toen gaan douchen en heb wat boodschappen gedaan. Verder rustig aan.


Donderdag 5 December 2013: Sinterklaas
Vandaag met ma bij mijn broer in Venlo sinterklaas gevierd.

Rond 09:30uur ma opgehaald en richting Venlo gereden. Bij mijn schoonzus aan gekomen zijn we meteen doorgereden om mijn neefje op te halen van de peuterspeelzaal. Mijn neefje stond raar te kijken toen ma en ik in het klaslokaal stonden. Bij mijn schoonzus thuis heb ik zoals beloof memory met mijn neefje gespeeld. Rond 13:00uur hebben we gegeten. Toen ook mijn nichtje thuis was. Heb ik nog samen met mijn nichtje gekleurd. Nadat mijn broer thuis was. zijn we gaan eten en op een gegeven moment werd er geklopt en kon het echt beginnen. Rond 19:30uur zijn ma en ik weer richting huis gereden. Was een erg leuke en gezellige dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten