Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 22 juni 2014

Gaat niet goed met Minoes

Vrijdag 20 Juni 2014: Dierenarts
Afgelopen dagen ging het redelijk met minoes. Ze is wat actiever, drinkt en eet weer wat beter. Ook sta ze weer voor de deur te miauwen om de gang op te gaan. Ze staat om 17 uur te miauwen voor het eten. En ze komt ook me 's morgens weer wakker maken. Ze heeft zelf nog gespeeld met een knuffel van haar. Vandaag heeft de dierenarts gebeld: De medicatie voor de schildklier gaat verder omlaag, zodat de lever meer rust krijgt. Ze belt volgende week weer op om te vragen hoe het gaat.


Zaterdag 21 Juni 2014: Luchtmachtdagen
Merkte gisteravond met smeren van haar oorzalf dat de oorschelpen wat geel zijn. Even goed in de gaten houden. Ik vind ze ook weer wat rustiger dan afgelopen dagen.
Ben vanochtend met mijn zwager bij de luchtmachtdagen op vliegbasis Gilze-rijen geweest. Was erg leuk. We hebben mooie shows gezien. Rond 14:15 uur was ik weer thuis. Minoes lag weer onder de bank. Vanmiddag ben ik naar een verjaardag geweest. Was om 19:00 uur thuis. Minoes lag nog steeds onder de bank. Ze heeft ook niet gegeten vanavond. Ze drinkt wel.

Zondag 22 Juni 2014: Gaat niet goed met Minoes
Het gaat niet goed met minoes. Ze ligt alleen maar onder de bank. Ze komt er alleen onderuit om naar de kattenbak, drinkbak te gaan. Met eten komt ze wel, maar ze krijgt niks weg. Ze kijkt me dan ook aan van. Ik wil wel, maar het gaat niet. Ook haar oog zijn erg geel en ook de huid.  Er zit weinig leven in, Als ze loopt gaat het heel langzaam en moeizaam. Ik blijf vannacht in de woonkamer slapen en ga morgenvroeg meteen de dierenarts bellen. Maar ik ben bang dat dit het begin van het einde is. Ze komt heel soms naar mij toe om kopjes te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten