Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

dinsdag 10 juni 2014

Update

Zondag 8 Juni 2014: Rondje Rijen
De week na het weekendje Europapark veel uitgerust. Ben maandag nog op controle bij de Tandarts geweest. Alles was goed. Ben hierna nog wat boodschappen gaan doen en daarna naar ma gereden. Rond 19:00uur met een groepje de bewonersbrieven rond gebracht voor Rondje Rijen. Hierna had ik nog een overleg tussen de coördinatoren van Rondje Rijen. Hierna naar huis gegaan. De rest van de week veel uitgerust.
Zaterdag om 12:30uur richting spiridon gereden om daar materiaal op te halen en daarna naar het centrum van Rijen om daar te gaan opbouwen voor Rondje Rijen. Na de wedstrijd en het afbouwen en opruimen hebben we nog lekker op het terras bij smaak gezeten. Zondag lekker uitgerust.

Dinsdag 10 Juni 2014: Nassaudag Breda
Ben afgelopen maandag naar de nassaudag van Breda geweest. Met eerst de opening van de nieuwe brug.

Opening Nieuwe brug
Daarna kwamen er allemaal oude schepen de haven binnen varen. Hierna ben op het kasteel (KMA) wisten kijken.



Daarna de nog bij de  Blyde Incomste, waarbij de stad Breda Engelbrecht van Nassau als nieuwe heer van Breda welkom heet. Een grootse theatrale tocht met vele figuranten langs de diverse Nassaumonumenten.

Blyde Incomste
Daarna start Om 16.00 uur  het Turfschipspektakel. Zal het ze lukken om de list nog eens uit te voeren en Breda terug te veroveren?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten