Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zaterdag 17 januari 2015

NAAR HUIS

Zaterdag 17 Januari 2015: NAAR HUIS
Om 00:30 uur laatste keer de antibiotica via de Hickmankatheter gehad. Daarna goed geslapen tot een uur of 6. Daarna wat minder. Wat meer last van de bovenbuik. Echt lekker voel ik me niet. Misschien ook wel spanning. Om 07:50 uur een cracker op. Controles om 08:10 uur waren goed. Om 08:35 uur medicatie en extra oxcynorm. Om 09:00 uur gewogen 64,4kg. Verder even bijkomen voor ik naar de tpv kamer gaat. Rond 10:00 uur naar tpv kamer geweest om af te sluiten en alvast voeding voor vanavond thuis klaar te maken. Was rond 10:45 uur klaar. Ben me daarna gaan douchen en omkleden. Hierna de spullen in gepakt. Moet behoorlijk wat mee nemen.



Rond 11:30 uur was me zus er. Nadat alles bij elkaar gepakt, afscheid genomen van de kamer genoten en de verpleging bedankt kan ik echt op weg naar huis. Terug naar brabant. Bij de hoofdingang wacht ik met de spullen en mijn zus haalt de auto ( mijn auto). En dan op naar Breda. Rond 13:30 uur zijn we in Breda. Thuis ligt een grote kaart van A.V. Spiridon. Ook is er een kaart van mijn zus en zwager en een kadootje.


Mijn zus gaat naar huis. Ik zet wat spullen aan de kant. Want het staat vol met spullen van de sonde voeding die ik niet meer nodig heb. Verder rustig aan. Wat boodschappen gedaan en post gelezen. Ook alvast een beetje de hoek van de bar ingericht voor de tpv. Rond 17:00 uur me aan gesloten. Was ben eng, maar ging goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten