Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zaterdag 16 mei 2015

Mini vakantie Duitsland dag 3

Zaterdag 16 Mei 2015: Keulen
Rond 08:15 uur zijn we er uit gegaan. Rond 09:00 uur gaan ontbijten. Rond 10:00 uur hebben we uit gecheckt en zijn we naar Keulen gereden. Daar onder de Dom de auto geparkeerd.
En maar meteen begonnen met de beklimming van de Dom. Het was toen rond 10:45 uur.





Wat een onderneming. Bij de eerste ruimte waren we konden uitrusten, ook maar meteen uitgerust.
Daarna verder naar de top. Eindelijk boven. Bekaf, maar wat een uitzicht.
Na een rondje boven op de toren weer naar beneden. Bij het klokkenspel weer gestopt. en toen verder naar beneden.
Rond 11:25 uur waren we weer beneden ( er stond nu een wachtrij om naar boven te gaan.) zijn toen de Dom van binnen wisten te bekijken.


Toen we daar uit de garfkelder kwamen mocht niemand meer de grafkelder binnen. Toen we zagen dat de kaarsen werden aan gestoken, wisten we het. Er begon een mis. Er mocht niemand meer de dom binnen en er stond een mensenmassa bij de ingang. Dat hebben we mooi op tijd gedaan.

Hierna hebben we met een treintje een rondrit gemaakt.










Nadat we terug waren zijn we zelf gaan rond wandelen door de stad.
Bij het chocolade museum hebben we nog wat gedronken.








Rond 16:10 uur zijn we vertrokken richting Nederland.
In Breda nog wat gegeten. Was rond 19:30 uur thuis. Vandaag wat minder weer gehad. Het was wat kouder en bewolkt. Hebben in Keulen wel wat regen gehad, maar niet veel. Onderweg naar Nederland heeft het flink geregend. Dus bij elkaar hebben niet mogen klagen. Heb bij thuiskomst zo snel mogelijk de TPV weer aan gesloten. Het is met de TPV op vakantie allemaal erg mee gevallen. Je moet alleen wel rekening houden met de tijd. Ben wel blij dat ik het nu al keer heb gedaan voor ik over 2 weken naar Frankrijk gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten