Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zondag 17 mei 2015

Kick Off Alpe D'huzes

Zondag 17 Mei 2015: Kick Off Alpe d'huzes
Het echte aftellen is nu echt begonnen. Vandaag is de Kick off van de Alpe d'huzes op Sportcentrum Papendal. Rond 10:00uur haal ik tante Corrie op en gaan op weg naar Sportcentrum papendal in Arnhem. Om 11:30 uur zijn we bij Sportcentrum papendal. Het is enorm druk. Als we de auto hebben geparkeerd lopen we naar binnen. Als we binnen zijn lopen we eerst naar de grote zaal, waar de Kick off plaats vind.  We lopen eerst langs wat kraampjes met informatie. Rond 12:00 uur begint de Kick off.  Het gaat over algemene informatie. Zoals het koersboekje, live  uitzendingen en andere media.
Persoonlijk verhaal door 2 deelnemers. 1 moeder die met haar 3 kinderen de berg op gaat voor hun overleden man en vader. Wat hebben de kinderen het moeilijk. Echt een kippenvel moment. Ook vertelt een vader nog het verhaal over een van zijn dochter. Het gaat over Noor uit Made.  Ook is er muziek over de alpe d'huzes. tijdens die muziek is het moeilijk om het droog te houden. Er wordt ook nog stil gestaan bij het 10 jaar bestaan. Van elk jaar staat er een deelnemer op het podium met de kleding van dat jaar. Ze vertellen waarom zij de daar staan.
Rond 13:15 os het afgelopen. Wij lopen naar beneden om daar de kleding op te halen. Na het controleren van de kleding gaan we nog langs de winkel. Rond 14:15 uur rijden we weer terug richting huis. Onderweg stoppen we nog even om wat te eten.
Ben rond 16:30 uur thuis.

TEAM TO(O)N is er klaar voor! Over 2 weken vertrekken we naar Frankrijk om daar mee te doen aan de Alpe d'huzes 2015 op 4 Juni.

  http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/team/to-o-n/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten