Aanbevolen post

Terugblik Maart

 En dan is maart alweer afgelopen. Dus tijd om terug te kijken.  Een maand met paar leuke dingen.  Zoals nieuwe keuken.  Verder helaas veel ...

zaterdag 23 mei 2015

Laatste lange training voor Vertrek!

Donderdag 21 Mei 2015: Flink verkouden
Ben al een paar dagen flink verkouden. Heb het de afgelopen dagen lekker rustig aan gedaan. Gister weer TPV spullen binnen gehad. Wou eigenlijk vandaag weer gaan trainen, maar hoest me kwijt. Ik besluit om morgen te gaan. Ik neem nu geen risico's. Ben vandaag wat achter de computer bezig.  Over 3 weken is het Venlo stormt en ik ga dan de fotografiecommissie helpen met foto's maken tijdens Venlo stormt, maar de foto moeten op hun manier worden geleverd en met logo van Venlostormt. Het is gelukt. Weet nu de maten  het lego en hoe hem in de foto te zetten, zoals hun hem willen.

Vrijdag 22 Mei 2015: 40 Jaar en training

Hieper de piep hoera! Ben jarig vandaag. Alweer 40 jaar. Heb Mijn telefoon heeft vandaag amper stil gestaan.
Mijn zus heeft me terug gepakt. Er hingen in de flat foto's van me!








40 jaar! Als ze me 10 jaar geleden hadden gevraagd! "hoe ziet jou leven er over 10 jaar uit" Dan had ik iets anders gezegd, dan hoe het er nu uit ziet. Ik had dan waarschijnlijk gezegd huisje, boompje beestje. Waarschijnlijk andere woning, leuke vriendin, Kinderen? Maar nee helaas ziet mijn leven er anders uit! Sinds mijn ziek zijn is mijn leven op zijn kop gezet! Woon gelukkig nog wel in mijn woning, maar ben afgekeurd en leef met de dag, want morgen kan ik me weer heel anders voelen. Het ziekenhuis is bijna mijn tweede thuis geworden.  Iets plannen is niet altijd makkelijk, want de ene dag gaat het goed en de andere dag is het foute boel. en ben nog steeds vrijgezel.

Heb afgelopen jaren wel wat dates gehad, maar als je verteld over je ziekte en ik wil graag open zijn, dan zien ze het niet meer zo zitten. En ik kan ze geen ongelijk geven, want het is nog al wat. Maar toch doet het pijn. Maar ben ik dan ongelukkig! Nee hoor! ik probeer er het beste van te maken. Ik heb lieve familie en vrienden om me heen.





Vandaag niet alleen even stil gestaan bij mijn leven tot nu toe, maar ben vanmiddag ook weer wisten trainen voor de Alpe d'huzes.
Had mijn Auto bij Zwembad wolfslaar gezet, om vanuit daar te vertrekken. Ik wil vandaag de 14km halen. Het lekker loop weer. Loop lekker in mijn shirt.
Ik loop via landgoed wolfslaar naar nieuw wolfslaar. Daar bij de natuurlijke geluidswal een paar keer naar boven en beneden gelopen.





Toen via de fietsbrug naar Bavel, langs de molen en zo via het viaduct tussen Bavel en Breda naar de kloostertuin gelopen. Daar een rondje om het water en toen weer naar nieuw wolfslaar en de geluidswal richting het Ulvenhoutse bos.





En toen een rondje door het Ulvenhoutsebos en via landgoed wolfslaar weer terug naar de auto.




Het ging redelijk. Wat last van mijn verkoudheid en last van mijn voet. Heb 15,7km gelopen en ben ruim 2 uur en 3 kwartier onderweg geweest.
Bij de auto andere schoenen aan en een droog shirt. Hierna boodschappen gedaan voor mijn verjaardag.

Aan het begin van de avond werd ik gebeld door mijn Nichtje en Neefje om me te feliciteren. Ze hebben zelfs nog voor me gezongen. Nou dan kan je verjaardag toch niet meer stuk.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten